transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-09-2014

STIHL aduce pe piata din Romania 13 utilaje noi

STIHL aduce pe piata din Romania 13 utilaje noi

Compania germană STIHL a introdus pe piata din tara noastră 13 utilaje noi destinate în principal zonei forestiere si îngrijirii spatiilor verzi. Utilajele apartin următoarelor grupe de produse: motoferăstraie, motocoase, aspiratoare, măturătoare, pulverizatoare si motoburghie.

Cele mai multe utilaje noi sunt destinate lucrărilor profesionale, dar si folosirii casnice. Astfel, au fost completate vârfurile de gamă la motoferăstraiele puternice prin noile MS 661 si MS 880, cele mai mari utilaje de acest tip.

MS 880 este recunoscut ca fiind cel mai puternic motoferăstrău de serie din lume. Are un motor de 121,6 cm cubi, functionează cu 8,7 CP, iar lungimea tăieturii de 63 cm ajută la tăierea cu exactitate a lemnului de esentă dură, în situatiile de urgentă din păduri.

Cu un motor de 91,1 cm cubi si 7,3 CP, ferăstrăul MS 661, este folosit de către profesionisti la interventii dificile în păduri. Este ecologic si economic datorită motorului în doi timpi cu tehnologie 2-MIX, care duce la o scădere a consumului de carburant cu 20% si cu până la 70% a emisiilor de noxe.

Pentru utilizatorii casnici STIHL a introdus în gama de ferăstraie electrice modelul MSE 210 C-BQ, alimentat la 220 V, cu eficientă ridicată de tăiere si ergonomie excelentă, pentru o muncă fără efort.În premieră pentru România, STIHL introduce un super-ferăstrău, MS 461-R, destinat interventiilor de salvare de tip “SMURD”, dar si combaterii incendiilor. Lantul de ferăstrău este gândit special pentru astfel de operatiuni, cu blindaj din aliaj dur, iar puterea sa este enormă pentru domeniul de turatie medie. Spre deosebire de motoferăstraiele obisnuite, motoferăstraiele de salvare sunt utilizate de cele mai multe ori în asa numita “tăietură de străpungere”. Vârful sinei pătrunde în materialul de tăiat si cu ajutorul unui limitator al adâncimii de tăiere, se stabileste foarte exact nivelul de străpungere.

O altă grupă de produse “îmbogătită” de STIHL în acest an este cea a motocoaselor. Astfel, au fost puse pe piată FS 94 C-E si FS 240, ambele fiind destinate întretinerii pajistilor si peisagisticii. Acestea se folosesc inclusiv pentru tunderea culturilor pomicole si la îndepărtarea hătisurilor. Cele două utilaje sunt dotate cu motoare de generatie nouă de tip 2-MIX, care produc 1,2 si respectiv 2,3 CP.

Printre cele mai importante produse noi destinate uzului casnic, dar si profesional sunt aspiratoarele STIHL din gama SE. Cele două modele nou apărute SE 62 si SE 62 E  pot fi folosite pe suprafete umede sau uscate atât acasă, dar mai ales în ateliere sau de către firme care prestează servicii de curătenie.    

STIHL este o afacere de familie originară din Germania, fondată în 1926 de către Andreas STIHL. Veniturile grupului  în 2011 au fost de 2,6 miliarde de euro, în crestere cu 10,8% fată de 2010.
 

STIHL numără peste 12.000 angajati, detine 6 fabrici, 34 de centre nationale de vânzare, fiind în contact cu 120 de importatori si având o prezentă în 160 de tări. STIHL România este o companie detinută 100% de firma mamă si a fost înfiintată în 1997. În prezent STIHL România importă motounelte sub brandurile STIHL si VIKING.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar