transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-10-2013

Symmetrica livreaza peste 70 de camioane de mare tonaj incarcate cu pavele, rigolele si borduri, in fiecare zi

Symmetrica livreaza peste 70 de camioane de mare tonaj incarcate cu pavele, rigolele si borduri, in fiecare zi

Symmetrica, liderul pieţei locale de profil, a livrat zilnic, în 2013, peste 70 de camioane de mare tonaj încărcate cu pavele, rigolele şi borduri, atât în întreaga ţară, cât şi peste hotare.

„Prin cele cinci capacităţi de producţie pe care le deţinem la Vereşti (Suceava), Podu Iloaiei (Iaşi), Bolintin Vale (în apropiere de Bucureşti), Prejmer (Braşov) şi Şintereag (Bistriţa) acoperim cererea din peste 80% din teritoriul ţării, livrând produse la preţuri competitive atât în Moldova, Muntenia, Dobrogea, cât şi în Transilvania”, a declarat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.

Potrivit afirmaţiilor sale, în prezent, compania are o capacitate de producţie de 11.500 metri de pavele şi borduri pe zi şi o acoperire geografică care o transformă în principalul producător de profil, la nivel naţional.

Dintre cele cinci fabrici Symmetrica, cele din Suceava şi Bolintin Vale (în apropiere de Bucureşti) produc, cumulat, 7.000 de metri de produse pe zi, în timp ce unităţile din Podul Iloaiei (Iaşi), Bistrița și Prejmer (Brașov) au în total o producție de circa 4.500 de metri zilnic.

„În acest moment circa 40% din volumul total de produse ce ies pe porţile fabricilor este transportat cu ajutorul camioanelor proprii. Intenţiile noastre pentru perioada următoare sunt de a mări capacitatea logistică şi a asigura transportul pentru cea mai mare parte a produselor noastre”, a subliniat reprezentantul companiei.

În afară de livrările interne, Symmetrica a început şi exporturile.

Astfel, compania a trimis în Republica Moldova, doar în acest an, peste 120 de camioane de produse, însumând peste 30.000 de metri.

Planuri pentru noi investiţii

Planurile Symmetrica nu se opresc însă aici. Reprezentanul companiei a subliniat că, pentru a acoperi integral cererea existentă la nivel naţional la preţuri competitive ar trebui inaugurate şi alte fabrici. „În acest moment analizăm această posibilitate şi suntem în căutarea celor mai bune locaţii”, a subliniat Sebastian Bobu.

Când vine vorba despre segmentele de clienți ai Symmetrica, aproximativ 70% dintre produsele livrate se îndreaptă către proiectele publice, autoritățile locale acordând un interes tot mai mare lucrărilor de reabilitare a acceselor pietonale și   a parcărilor publice.

De asemenea, un procent de 20% din producția Symmetrica este direcționată spre proiectele private de tip industrial/comercial și doar 10% se întreaptă către proiectele rezidențiale sau consumatorii finali.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar