transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2012

Targul de Craciun la Hornbach - peste 750 de articole de sezon disponibile in fiecare magazin

Targul de Craciun la Hornbach - peste 750 de articole de sezon disponibile in fiecare magazin Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează Târgul de Crăciun în toate magazinele proprii în perioada 19 octombrie – 24 decembrie 2012, oferind clienţilor peste 750 de articole de sezon.

„Târgurile de Crăciun le organizăm anual în toate magazine Hornbach din România, încă de la intrarea pe piaţa locală în 2007. De asemenea, acestea sunt găzduite şi de magazinele din celelalte opt ţări europene în care operăm. Prin organizarea acestui târg răspundem nevoilor clienţilor noştri care sunt în căutarea de produse destinate Sărbătorilor de Iarnă”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Acesta a subliniat că târgul este amenajat pe o suprafaţă de 200 de mp, în zona de grădină a fiecărui magazin, şi aduce, în acest an, peste 750 de articole de sezon: globuri, produse de iluminat, brazi, decoraţiuni etc.

„Pe toată perioada târgului, clienţii vor avea acces la peste 2.500 de globuri diferite şi mai mult de 190 de modele de instalaţii pentru iluminat decorativ, dar şi la brazi naturali, din specia Abies Nordmanniana, importaţi din Danemarca”, a mai spus Mugurel - Horia Rusu.

Potrivit declaraţiilor sale, în Hornbach clienţii pot găsi produse de sezon în exclusivitate pe piaţa locală. Printre acestea se numără globuri pictate manual din Turingia, o zonă din Germania renumită pentru calitatea producerii de articole de sticlă.


În ceea ce priveşte cele mai bine vândute produse de sezon din cadrul Târgului de Crăciun, reprezentantul companiei a afirmat că brazii de Crăciun şi articolele de iluminat se află pe primele poziţii datorită unui raport foarte bun calitate – preţ.

„Târgul de Crăciun are un impact pozitiv în întreaga cifră de afaceri a Hornbach la nivel anual, atât în România cât şi în toate celelalte ţări”, a mai spus Mugurel - Horia Rusu.

Dincolo de produsele destinate Sărbătorilor de Iarnă, clienţii Hornbach au acces permanent în toate cele cinci magazine Hornbach la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc şi alte 60.000 disponibile la comandă.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 136 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar