transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-07-2011

Tigla GERARD - discount de 20% pana la 15 august 2011 pentru profilele Heritage si Milano

Tigla GERARD - discount de 20% pana la 15 august 2011 pentru profilele Heritage si Milano Final Distribution, importatorul exclusiv GERARD in Romania, anunta un discount de 20% pentru tigla metalica cu acoperire de piatra naturala GERARD in perioada 01 iulie – 15 august 2011. Promotia este valabila pentru profilele GERARD Heritage, culorile Chestnut (maro) si Spanish Red (rosu), si GERARD Milano, culorile Rosso (rosu) si Chestnut (maro).

GERARD Heritage si Milano sunt profilele care inregistreaza cea mai mare cerere pe piata din Romania datorita avantajelor lor incontestabile. Astfel, profilul Heritage, introdus de Final Distribution pe piata inca din 2003, este recunoscut pentru aspectul sau traditional si versatil. Pe de alta parte, profilul Milano, cel mai nou produs din gama GERARD introdus pe piata in mai 2010, este o tigla profilata pe modelul invelitorilor traditionale mediteraneene.

Peste 80% din vanzarile inregistrate de GERARD in primul trimestru al anul 2011 au provenit din comercializarea profilelor Heritage si Milano. Spre deosebire de celelelte profile GERARD, acestea se adapteaza cel mai bine stilurilor arhitecturale preferate de romani. „Economiile pe care clientii profilelor GERARD Heritage sau Milano le pot face in aceasta perioada echivaleaza cu un sistem complet de jgheaburi si burlane pentru acoperis, din productia proprie NOVATIK” declara Dan Mircescu, Directorul General Final Distribution.

Conform ultimului studiu Neomar Consulting realizat in decembrie 2010 cu privire la comportamentul clientului de  invelitori pentru acoperisuri, GERARD s-a clasat in top 3 cele mai cunoscute marci de invelitori din Romania.


Tigla GERARD reprezinta aprox. 65% din piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala. Produsa in Noua Zeelanda, invelitoarea GERARD are cea mai mare perioada de garantie de pe piata – 50 de ani – si este comercializata in 5 tipuri de profile. Un alt avantaj GERARD este greutatea de aproape 7 ori mai mica comparativ cu cea a tiglei traditionale, ceea ce conduce la economii in constructia sarpantei. Sistemul de fixare unic asigura rezistenta acoperisului la intemperii. In plus, acoperirea otelului cu un strat de ZINCALUME® asigura o rezistenta la coroziune de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat.

Promotia GERARD Heritage si Milano este disponibila in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de bricolaj.

Final Distribution este furnizorul unui sistem complet pentru acoperis prin importul tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD, membranelor de protectie pentru acoperis DELTA, ferestrelor de mansarda KEYLITE si productiei sistemului pluvial NOVATIK.

Final Distribution este reprezentant exclusiv al brandului premium GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. Ca urmare a dezvoltarii unui parteneriat de succes cu compania producatoare AHI Roofing din Noua Zeelanda, Final Distribution a ajuns sa detina prin vanzarile produsului GERARD cea mai mare cota din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra din Romania.

Din 2011 Final Distribution a intrat pe productia de jgheaburi si burlane, in urma unei investitii de 500.000 euro intr-o unitate de productie in Baicoi, Prahova. Comercializat sub brandul NOVATIK, sistemul pluvial produs la Baicoi asigura un volum de 3,5 milioane ml/an pentru burlane si 1 milion ml/an pentru jgheaburi..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Janai
This infromaiton is off the hizool!
Amory
This piece was cogent, well-wirtten, and pithy.
Youngy
Please keep thrwonig these posts up they help tons.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar