transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-06-2015

Tipuri de geam termopan, ce pot fi alese pe orice profil de tamplarie PVC

Tipuri de geam termopan, ce pot fi alese pe orice profil de tamplarie PVC

Profilele de tamplarie PVC cu geamuri termopan au devenit de multi ani un standard pentru orice cladiri, fie ele rezidentiale sau cu scop comercial ori industrial. Pe scurt, li se spune simplu termopane. Cei care analizeaza ofertele companiilor din acest domeniu observa insa ca exista multe tipuri de profile - marci straine si romanesti, fiecare oferind mai multe tipuri de tehnologii. Cele mai importante elemente de interes pentru client sunt izolarea termica eficienta, izolarea fonica, lipsa "transpiratiei" ramelor si a geamurilor si rezistenta in timp (inclusiv pastrarea culorii).

Spre exemplu, sistemul de ferestre termopan Gealan se remarca prin profunzimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, prin tipul de constructie pe baza a trei, patru, cinci sau chiar sase camere interioare, prin utilizarea unui sistem dublu de etansare si a unui geam termoizolant corespunzător, conform website-ului termopaneplaseinsecte.ro.

Clientii pot alege dintre mai multe tipuri de geam termopan, in functie de ceea ce prefera sau de ceea ce au nevoie intr-un anumit proiect de costructie / amenajare. Noul geam "4 anotimpuri" combina un nivel ridicat de izolare termica cu o protectie solara eficienta - filtreaza diferite lungimi de unda ale radiatiei solare, in mod preponderent pe cele infrarosii, pe care le reflecta, permitand in acelasi timp luminii naturale sa patrunda. Asadar, se reduce efectul de incalzire, "efectul de sera".

La fatade si usi realizate in intregime din sticla, la pereti despartitori sau balustrade, se poate utiliza sticla colorata - bronz, gri, verde, albastru inchis.

Geamul colorat in masa absoarbe energie solara, fiind ca o bariera. Alta varianta este utilizarea geamului reflectorizant. Pelicula se depune pe sticla clara sau colorata in masa, aceasta fiind foarte rezistenta chiar si la conditiile extreme de mediu. Orientarea peliculei influenteaza valoarea reflexiei, precum si culoarea geamului. Acest tip de geam se poate securiza, curba si utiliza pentru geamuri izolante duble, se mai precizeaza pe website-ul citat anterior.

Geamul din sticla stratificata, antiefractie, se fabrica prin imbinarea plana a doua sau a mai multor foi de sticla cu unul sau mai multe straturi de folie din polivinilbutiral (PVB) sau de rasina, caracterizate prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate. In cazul spargerii geamului, cioburile raman prinse de folie, ceea ce scade sau elimina accidentarea oamenilor in urma unui atac de orice fel.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar