transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2014

Un proiect realizat cu produse Ytong, desemnat Cladirea Energetica a Anului 2013 in Germania

Un proiect realizat cu produse Ytong, desemnat Cladirea Energetica a Anului 2013 in Germania

Casa M1 EnergyPlus a fost desemnată cea mai avansată constructie energetică din Germania, în cadrul competitiei Energy Award 2013. Xella, cel mai mare producător mondial de materiale de constructii si sisteme termoizolatoare, a fost principalul furnizor de produse si unul din initiatorii acestui proiect, alături de compania de constructii Elbe-Haus. Proiectul a fost finantat de Ministerul Federal de Transport, Constructii si Dezvoltare Urbană din Germania, în cadrul programului “Case Energy-Plus”.

În prezent în Germania sunt testate alte 30 de proiecte de case care să producă mai multă energie decât consumă, toate acestea fiind finantate de stat.

Proiectul M1 Energy-Plus realizat cu blocuri de zidărie Ytong este primul proiect de acest tip din categoria casă unifamilială, cu o suprafată de 130 mp la sol. Casa are două etaje si este construita pe un teren de 900 mp fiind proiectată pentru o familie cu 4 persoane. Anterior, în cadrul acestui program, statul german a finantat proiecte de locuinte colective, tip bloc sau proiecte mai mici realizate cu alte tipuri de materiale. M1 este prima casă din program construită cu acest tip de blocuri de zidărie.

“Ne dorim ca fiecare constructor să-si permită să realizeze case de acest tip într-o perioadă foarte scurtă de timp”, declară Dieter Stricker, Team Project Manager.“În România Xella a furnizat blocuri de zidărie Ytong pentru prima casă pasivă concepută si dezvoltată în mediul academic românesc”, a declarat Marius Dragne. „Vom continua să sustinem si să investim într-o serie de proiecte care vizează independenta energetică a clădirilor si utilizarea de surse de energie regenerabilă. Suntem o companie de origine germană, tara care a investit cel mai mult în realizarea de  clădiri verzi si programe de sustinere a consumului de energie din surse neconventionale. Este o directie strategică pentru grupul Xella si sperăm să devină o temă principală si pe piata locală, având în vedere interesul consumatorilor si necesitatea de a reduce consumul de energie si implicit costul de locuire”, adaugă Marius Dragne.

Xella a dezvoltat un institut de cercetare-dezvoltare în productia de beton celular autoclavizat, situat lângă Berlin. O echipă formată din aproximativ 40 de cercetători lucrează la identificarea celor mai bune solutii de zidărie, inclusiv reducerea consumului de resurse si cresterea performantei energetice a materialelor. Toate produsele Ytong fabricate în România respectă retetele si standardele de calitate impuse de centrul de cercetare Xella, acestea fiind testate si evaluate periodic în cadrul institutului.

Gama de zidărie termoizolantă Ytong A+ este creată special pentru atingerea celor mai înalte performante energetice. Blocul de zidarie Ytong A+ este cea mai avansată solutie de zidărie prezentă pe piata din România, din prisma performantelor termice superioare, fiind disponibil în grosimi cuprinse între 30 si 50 de centimetri.

La o grosime a blocurilor de zidărie de 40 cm coeficientul de rezistentă termică pe zid obtinut (R) este mai mult decât dublu fată de valoarea minimă cerută de normativele din România. Gama de produse Ytong A+ permite realizarea zidurilor exterioare monostrat, eliminând necesitatea aplicării aditionale a unui strat de material izolator pe fatadă. Solutiile create de Xella sunt naturale si ecologice, fiind ideale în realizarea unor clădiri bioclimatice, realizate doar din materiale naturale si care să atingă paramtri tehnici superiori.

Xella este cel mai important producător mondial de materiale de constructii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare ?n 30 de tări. ?n România, Xella a inaugurat în anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidărie tip BCA din Europa de Est, în urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR.  Cu focus pe inovatie continuă si calitate în constructii, Xella produce si comercializează in Romania zidărie premium din BCA sub marca Ytong, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Devy
Last week a letter apepraed in the post. It was addressed to my little girl in Japanese, so we knew it wasn't from grandma and grandad in the UK. Excitedly we opened it together, knowing it was from another little girl who we had happened to pitch a tent next to ours on one of our many trips this summer. The two girls had spent hours together catching dragonflies and releasing them. There were two letters and a couple of photos, one letter from mum, one from the little girl. The little girl wrote of dragonflies and camping but what the mum wrote really touched me. The little girl's older sister, who I had played a bit of frisbee with, had started attended an English school. We had hung out chattering away in Japanese and it was so lovely to hear a trace of that experience may have affected her life. For me she provided a much needed exercise partner in the lethargy of a hot Japanese summer and I'm so thankful for that interaction and her desire to study because of it!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar