transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2013

VEKA Romania - dezvoltarea paletarului de culori, incepand din iulie 2013

VEKA Romania - dezvoltarea paletarului de culori, incepand din iulie 2013

VEKA România, subsidiara locală a grupului german VEKA AG, lider mondial pe piaţa de sisteme de profile PVC destinate producţiei de tâmplărie termoizolantă, anunţă dezvoltarea paletarului de culori, începând din luna iulie 2013. Noile înfolieri, destinate soluțiilor tehnice VEKA exclusiv de clasa A, numără 13 nuanţe noi, în culori RAL sau imitații de esențe lemnoase. Odată cu dezvoltarea paletei de înfolieri se va modifica și sistemul de gestionare a stocurilor. Această îmbunătățire va permite scurtarea timpului de livrare a celor mai solicitate repere înfoliate din România.

Noutățile anunţate sunt parte a strategiei grupului VEKA AG la nivel european

Introducerea acestor noutăţi reprezintă o iniţiativă unitară şi se produce concomitent în toate pieţele din Europa în care grupul VEKA AG activează. În România, acest lucru este încurajat şi de faptul că vânzările înregistrate în anul 2012 au fost mai mari în cazul profilelor colorate faţă de cele albe, în condiţiile în care piaţa românească este una concentrată, în mod tradiţional, pe achiziţia profilelor de culoare albă.

„Unul din motivele pentru care am ales să completăm paleta de culori şi să mărim viteza de livrare a celor mai solicitate dintre acestea este tendinţa consumatorului român de a deveni mai exigent faţă de aspectul estetic al tâmplăriei. În consecinţă, acesta a fost un pas natural pentru VEKA, în calitatea sa de lider mondial în materie de vânzări şi timp de livrare a profilelor infoliate. Este misiunea noastră, pe care ne-o asumăm bucuroși, de a face eforturi constante de îmbunătăţire a soluţiilor oferite, indiferent că este vorba despre calitatea profilelor sau de viteza livrării acestora.

”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.
 
Paleta de culori ajunge la peste 50 de variante de folieri

VEKA România a completat constant gama soluțiilor tehnice furnizate cu o paletă de culori RAL şi imitaţii de esenţe lemnoase sau cu aspect metalic, termorefractar. Începând cu luna iulie, numărul acestora depăşeşte 50 de variante de folieri. În plus, gamele principale de profile comercializate de VEKA în România permit placarea exterioară din aluminiu. Din punct de vedere cromatic, aceste placări pot fi vopsite electrostatic, în orice culoare RAL și, implicit, posibilitatea de asortare a tâmplăriei VEKA la orice ansamblu arhitectural.

„Este important ca producătorul de ferestre partener VEKA să fie mereu cu un pas înaintea concurenței, atât prin calitatea deosebită a materialelor cât şi prin viteza de montaj. Grupul VEKA AG este un trendsetter al pieţei sistemelor de profile PVC destinate producţiei de tâmplărie termoizolantă şi sper ca această mişcare să fie preluată şi de alţi furnizori, pentru că numai astfel piaţa din România se poate dezvolta din punct de vedere calitativ şi cantitativ”, a completat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

Mai mult, tehnologia de ultimă generaţie a celor aproape 30 de linii de laminare, împreună cu durabilitatea de clasa A a profilelor VEKA conferă foliei stabilitate în timp, iar tâmplăria prezintă un grad de rezistență mai ridicat în fața factorilor de mediu extremi. De asemenea, în cazul amplasării tâmplăriei VEKA pe faţadele orientare spre partea de sud a clădirii, se poate asigura o protecţie UV suplimentară, menită să diminueze semnificativ coeficientul de dilatare a profilului.

Noua paletă de folieri poate fi consultată online la: http://www.fereastraveka.ro/solutiile-veka/paleta-culori.html

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar