transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-08-2011

Veniturile Wienerberger in Europa de Sud-Est au crescut cu 18% in prima jumatate a anului 2011

Veniturile Wienerberger in Europa de Sud-Est au crescut cu 18% in prima jumatate a anului 2011 Producătorul de cărămizi Wienerberger, liderul mondial şi cel mai important producător de pe piaţa din România, a raportat o creştere de 18% a vânzărilor de cărămizi şi de 25% a livrărilor de pavaje în prima jumătate a acestui an într-o zonă în care numărul caselor noi construite s-a diminuat constant.


Compania Wienerberger a înregistrat în perioada iulie 2010- iulie 2011 venituri totale în Sud-Estul Europei de 273 milioane de euro, avansul faţă de iulie 2009 – iulie 2010 fiind de 17%. În acelaşi interval profitul operaţional al companiei s-a majorat cu 45% în această regiune ajungând la 44 milioane de euro.

Aceste rezultate reflectă activitatea de pe pieţele din Polonia, Cehia, Rusia, Finlanda, Statele baltice, Ungaria, Bulgaria, România şi alte state mici din Estul Europei. Volumul lucrărilor de construcţii s-a diminuat cu 4,7% în România în prima jumătate a anului potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.


La nivel global veniturile companiei au crescut în primele şase luni ale acestui an cu 19% până la 986 milioane de euro. Profitul operaţional s-a majorat cu 58% de la începutul anului ajungând la 123 milioane euro.


Veniturile producătorului de cărămizi au fost susţinute de o mai bună utilizare a capacităţilor de producţie instalate, de un management strict al costurilor şi de majorarea preţurilor cărămizii. Preţurile au crescut cu aproximativ 1% în perioada menţionată.“Aceste rezultate dovedesc că suntem pe drumul cel bun. Succesul nostru are la bază o focusare pe marketing şi pe vânzarea de produse inovative şi eficiente energetic. Rezultatele au fost influenţate şi de măsurile anterioare de reducere, dar şi de achiziţiile care ne-au îmbunătăţit poziţia în piaţă” a explicat Heimo Scheuch, CEO Wienerberger AG.


Trendul pozitiv se aşteaptă să se menţină şi în a doua parte a anului în special pe pieţele din Vestul Europei, în Polonia, Cehia şi Rusia. Compania vede o importantă oportunitate de creştere în livrarea de produse prietenoase cu mediul care să ajute la reducerea pierderilor de energie a clădirilor..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Syarifudin
We can have more than we've got because we can beocme more than we are. Thanks for sharing the incredible content and for providing inspiration to others. I'm so happy to have connected with you, I just subbed and looking forward to rating more of your superb vids, please sub back my friend.keep on shining,Justin
Dreama
To think, I was cnofseud a minute ago.
Honney
These pieces really set a standard in the idnutsry.
Milly
How could any of this be btteer stated? It couldn't.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar