transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2013

Vinarom de la Policolor - eticheta redesenata de Storience

Vinarom de la Policolor - eticheta redesenata de Storience

Agentia de branding Storience a redesenat eticheta unuia dintre cele mai cunoscute produse românesti pre-decembriste, care a ajuns să se confunde cu categoria în sine: vopseaua lavabilă Vinarom, produsă de Policolor.

Utilizată pe scară largă în industrie si bricolaj încă de la începutul anilor 1970, vopseaua lavabilă Vinarom are astăzi o formulă îmbunătătită. Produsul este ideal pentru renovarea si igienizarea rapidă a oricăror spatii, asigurând un grad ridicat de alb.

„Rar ai ocazia să pui umărul la reîntoarcerea unui brand al cărui nume a devenit un cuvânt uzual, prezent pe buzele oamenilor obisnuiti, care-l folosesc pentru întreaga categorie de produse din care face parte. Este un nume cum sunt Xerox si Frigidaire, dar născut si crescut aici, printre gardurile de la tară si prin cartierele din orasele noastre”, spune stefan Liute, director de strategie în cadrul Storience.

„Acest brand din categoria economy – dar un economy aspirational – seamănă cu milioanele de români pe care i-a servit de-a lungul a zeci de ani: noul lui design de ambalaj e nepretentios, dar de nădejde. E modest, harnic si face mai mult decât pare”, a completat Adriana Liute, Managing Partner Storience.

Iar Alexandra Rusu, Senior Marketing Director Policolor, a precizat: „Noul design Vinarom creat de Storience reflectă cu acuratete viziunea noastră despre acest produs. El are o istorie începută în anii plenarelor transmise integral la televizor si ai îndemnurilor mobilizatoare scrise cu litere mari pe frontoanele fabricilor.

Astăzi Vinarom a rămas la fel de practic, dar a ajuns la versiunea 2.0, pe deplin contemporană.”

Echipa Storience care a lucrat la acest proiect este alcătuită din: Directie creativă: Andrei Robu, Adriana Liute, stefan Liute; Copywriting: Adriana Liute, stefan Liute; Design: Andrei Robu, Dan Dulău.

Storience este agentia de branding care construieste branduri coerente si captivante, precum povestile cu fir rosu. Agentia are deja în portofoliu peste 20 de clienti din servicii profesionale, îngrijirea sănătătii, bunuri de larg consum, educatie, constructii si materiale de constructii, design de interior, retail si non-profit. Luna trecută, Storience a fost premiată cu Bronz la Transform Awards 2013, festival-reper în industria europeană de rebranding, repozitionare si transformarea de brand.

Policolor operează pe piata din România din 1965, are peste 20 de distribuitori în România si produse prezente în peste 2000 de  magazine de retail traditional  si în marile retele de bricolaj din România. Compania dispune în prezent de o retea de 6 magazine proprii în Bucuresti, Constanta, si Timisoara. Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităti de productie: Policolor România si Orgachim Bulgaria si este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
nice seo guys
GPyvhn Thanks for the blog article.Really looking forward to read more. Cool.
awesome stuff here
N8K7MT I really like and appreciate your blog.Really thank you! Great.
smashing top seo
81l2RL I am so grateful for your blog post. Cool.
link building
S45uYx Really informative blog article.Thanks Again.
check out these guys!
GREXbU Im thankful for the blog article.Really thank you! Awesome.
link building team
yT8lSx Fantastic blog article.Much thanks again. Fantastic.
cheap link building
nW0R9K I value the article post.Thanks Again. Cool.
make money online
YsaXiv Hey, thanks for the blog post.Much thanks again. Great.
seo service
WCNjOH Thanks for sharing, this is a fantastic blog article. Much obliged.
Yadav
un pantofar eengust, o băncuţă cu spaţiu de dirpzetaoe şi nu uita că poţi să foloseşti piese de mobilier mai vechi pe care să le modifici după placul
Semra
I can't believe I've been going for years without koninwg that.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar