transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-05-2011

Vopseaua Innenweiss cu gratar inclus - campanie semnata Papaya Advertising

Vopseaua Innenweiss cu gratar inclus - campanie semnata Papaya Advertising Fabryo Corporation, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, dă startul unei campanii TV prin care susţine lansarea vopselei lavabile Innenweiss de 15 litri într-un nou ambalaj funcţional: capac cu grătar inclus pentru îndepărtarea surplusului de vopsea în momentul aplicării. Campania este semnată de Papaya Advertising.

Capacul cu grătar inclus este util oricărui meşter zugrav, profesionist sau de ocazie, permiţând dozarea corectă a vopselei, fără a mai fi nevoie de un grătar special, cumpărat separat. Produsele cu astfel de ambalaje sunt disponibile pe piaţă din luna aprilie, la punctele de vânzare din întreaga ţară.

Innenweiss este cea mai bine distribuită marcă de vopsea lavabilă din România şi este în acelaşi timp recunoscută ca o marcă a meşterilor, utilizată şi recomandată în egală măsură de aceştia, datorită raportului excelent calitate-preţ. Prin campania din această vară, se oferă gratuit cumpărătorilor vopselei Innenweiss un beneficiu funcţional unic - grătarul inclus în capacele găleţilor de 15L -, uşurând astfel munca meseriaşilor.

“Campania TV aduce din nou în atenţia consumatorilor calităţile deosebite ale produsului Innenweiss, iar spotul are rol demonstrativ, arătând, pas cu pas, de ce un astfel de ambalaj reprezintă un beneficiu extrem de practic, pe care îl obţii la acelaşi preţ”, explică Robert Tiderle, Creative Director Papaya.

Găleţile de vopsea cu grătar inclus pot fi uşor recunoscute la raft după capacul de culoare galbenă, marcat Innenweiss.

Din partea agenţiei Papaya Advertising, echipa care care semnează spotul TV este formată din Robert Tiderle – Creative Director, Dana Ştefan – Account Manager, Petru Cuciuc – Senior Art Director, Dragoş Raicu – Copywriter şi Ionuţ Tache – Production Manager.


Fabryo Corporation este cel mai mare producător de lacuri şi vopsele decorative din România, produsele fiind comercializate exclusiv pe piaţa românească. Din 2009, Fabryo este lider de piaţă în segmentul de lacuri şi vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi Rost.

Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, în urma unei investiţii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006, până în prezent şi dispune de cea mai extinsă reţea de colorare computerizată de pe piaţă. Acţionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Inna
Buna Lucy. Primerul fie ca este acid, fie ca este non acid, contine acid. Diferenta este in caenttatia de acid ce contine acesta (acela non acid contine 0.1% celalalt mult mai mult). Acel primer pen este undeva intre cele doua tipuri de primere.In urmatoarele zile apar doua tipuri de primere Dorothynails: acid si non acid.La lucrarile mele am folosit primerul nou non acid.Vei putea folosi si clear 3 in 1 peste model.:*
Allie
Such an impressive answer! You've beetan us all with that!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar