transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2012

Wienerberger a premiat cele mai bune proiecte pentru cladiri din caramida

Wienerberger a premiat cele mai bune proiecte pentru cladiri din caramida Marele premiu a fost acordat unui proiect realizat din cărămidă produsă manual în Africa de Sud, complex de clădiri dezvoltate într-un spaţiu aflat în patrimoniul UNESCO.

Wienerberger, cel mai mare producător de cărămidă la nivel mondial, a organizat luna aceasta la Viena gala de primiere Brick Award 2012, concurs în cadrul căruia au fost premiate cele mai bune proiecte arhitectonice realizate din cărămidă. În concurs au fost alese să participe 50 de proiecte din 28 de ţări, de pe cinci continente. Acestea au fost selectate din peste 300 de lucrări depuse.

Brick Award 2012 este cea de-a cincea ediţie a celui mai important concurs de arhitectură din lume destinat clădirilor realizate din cărămidă. Câştigătorii au fost aleşi de un juriu internaţional format din arhitecţii Plamen Bratkov (Bulgaria), Rudolf Finsterwalder (Germania), Hrvoje Hrabak (Croaţia), John Foldbjerg Lassen (Danemarca) şi Zhang Lei (China).

„Am fost impresionaţi încă o dată de creativitatea extraordinară a acestor arhitecţilor participanţi şi de profesionalismul în construcţii dovedit în folosirea cărămizii ca element de bază în aceste proiecte”, declară Heimo Scheuch, CEO Wienerberger. „Mulţumită acestor experţi, cărămida primeşte şi din partea publicului aprecierea pe care o merită”, a adăugat acesta.

Lucrarea care a primit cea mai importantă distincţie, Mapungubwe Interpretation Centre, pavilion expoziţional realizat din cărămidă produsă manual.
Proiectul din Parcul Naţional Mapungubwe, Africa de Sud, a fost premiat şi la categoria „Soluţii speciale din cărămidă”. Arhitectul Peter Rich, Michael Ramage împreună cu John Ochsendorf şi-au dorit să creeze aici un spaţiu în care să poată fi expuse descoperirile arheologice din Parcul Naţional. Mapungubwe Cultural Landscape face parte din patrimoniul UNESCO din 2003.

La categoria „Case unifamiliale” premiul a fost acordat arhitectului Bart Lens pentru un proiect din Gaasbeek, Belgia, intitulat The Rabbit Hole. Lucrarea este o reinterpretare a unei ferme din cărămizi pe jumătate distrusă, spaţiul rezultat fiind acum compus din două clădiri care găzduiesc atât o zonă rezidenţială cât şi un cabinet veterniar.

Premiul pentru „Clădiri rezidenţiale” a fost obţinut de un proiect destinat găzduirii bătrânilor. Azilul din Alcácer do Sal, Portugalia, creat de biroul Aires Mateus  îşi doreşte să demonstreze că elemente precum funcţionalitatea unei clădiri şi faptul că aceasta este destinată unor proiecte sociale nu ar trebui să influenţeze calitatea în arhitectură.

Un alt proiect premiat în cadrul acestei ediţii Brick Award este legat de organizarea Jocurilor Olimpice din Londra din 2012. Este vorba despre câştigătorii de la categoria „Clădiri nerezidenţiale”, biroul scoţian de arhitectură NORD cu Primary Substation für 2012 Olympic Park, un imobil din cărămidă neagră cu destinaţia de staţie electrică auxiliară. Din această clădire se va asigura distribuţia de electricitate în cadrul Parcului Olimpic.  

Pentru cel mai bun proiect de „Reconversie” a fost premiată o creaţie a arhitectului Pavol Paňák din Bratislava. În urma unor lucrări de renovare făcute în mod direct de către arhitect şi care au durat 10 ani acesta a reuşit să transforme un fost cuptor de cărămidă într-o plăcută zonă de refugiu.

Wienerberger este cel mai mare producător de cărămidă la nivel mondial, dar şi în România. Compania deţine pe plan global 230 de fabrici în 30 de ţări în care lucrează 12.000 de persoane. În România grupul deţine trei unităţi destinate producţiei de cărămizi şi este lider de piaţă.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Carla
Buna ziua.Imi plac fotografiile tale.Am aflat de la Ruben ca huobil tau este arta culinaraFeliocitari.Si eu ma desfat cu aceasta arta, din pacate doar pentru placerea proprie.O sa-ti trimit o reteta de friptura de miel Daca o vei incerca o sa ai surprize placuteCalin VisaBrasov
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar