transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-01-2012

Wienerberger ia in considerare constructia unei noi fabrici in judetul Iasi, in valoare de 22 mil EUR

Wienerberger ia in considerare constructia unei noi fabrici in judetul Iasi, in valoare de 22 mil EUR Wienerberger, lider mondial în sisteme de cărămizi şi cel mai mare producător de profil din Europa, ia în calcul realizarea unei noi investiţii în România.

Primii paşi s-au făcut deja în 2011, prin închirierea a 41 de hectare de teren în judeţul Iaşi, în urma unei licitaţii publice la care au participat 3 jucători. Wienerberger a câştigat licitaţia, oferind cel mai bun preţ.

De la intrarea pe piaţa locală, în 1998, şi până în prezent compania a investit peste 75 mil EUR pentru a construi o reţea de 3 fabrici şi o echipă de peste 200 de angajaţi. Având în vedere că există încă o nevoie ridicată de construcţii noi, în ciuda condiţiilor de piaţă nefavorabile Wienerberger consideră România o piaţă deosebit de interesantă şi cu potenţial de creştere pe termen mediu si lung.

Astfel, următorul pas de expansiune pe piaţă va fi investiţia greenfield de la Iaşi, o regiune care oferă o piaţă cu un potenţial bun de creştere şi care va contribui la dezvoltarea operaţiunilor din România. Acum compania încearcă să finalizeze paşii necesari pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor, înainte de a demara construcţia propriu-zisă a fabricii. Wienerberger va investi cca 22 mil Euro în acest proiect.

„Intenţia de a construi această fabrică reflectă angajamentul companiei pentru piaţa locală.
La nivel regional vom putea să creăm noi locuri de muncă şi în acelaşi timp să continuăm implicarea noastră în a oferi produse de calitate la preţuri corecte” declară Mihaela Chelu, membru al Consiliului de Administraţie Wienerberger Romania.

„Potenţialul de creştere a pieţei de construcţii din România rămâne în continuare unul atractiv pentru investitori, astfel că Wienerberger continuă să aloce resurse importante pentru activitatea locală”, adaugă Mihaela Chelu.

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deţine în acest moment trei fabrici la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unităţi de acest tip.

Fabricile Wienerberger dispun de tehnologii de ultimă generaţie (BAT - best available technologies), ceea ce înseamnă că se lucrează cu pierderi minime de materie primă, eficienţa consumului energetic fiind în permanenţă îmbunătăţită. Unităţile de producţie deţinute de companie în acest moment sunt localizate în Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu şi Tritenii de Jos - Cluj..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bruna
Sesiunea, mai bine zis dlaete care fac obiectul sesiunii sunt salvate pe server. Nu se pune in balanta modalitatea prin care browser-ul intelege sa comunice cu serverul, nici felul in care doreste sa salveze continut servit de server in fisiere temporare, etc. Legea se refera strict la web cookies.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar