transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-07-2011

Wienerberger Romania: peste 50% dintre romani prefera sa ridice singuri o casa, decāt să cumpere un imobil gata construit

Wienerberger Romania: peste 50% dintre romani prefera sa ridice singuri o casa, decāt să cumpere un imobil gata construit Conform unui studiu realizat de compania Wienerberger, liderul pieţei de cărămidă din România, 55% dintre românii care îşi fac casă cred că decizia referitoare la materialele de construcţii pentru propria locuinţă trebuie să le aparţină, indiferent de recomandările specialiştilor. Peste 50% dintre ei spun că ar prefera să facă o casă de la zero, decât să cumpere o casă gata construită sau la roşu.

În plus, românii din nordul ţării îşi doresc o casă pentru plăcerea de a avea o grădină, în vreme ce românii din regiunea sudică a ţării vor casă pe pământ pentru a elimina problemele cu vecinii de bloc.

„Pe parcursul acestui studiu am constatat că peste o treime dintre români consideră că Porotherm este un tip de cărămidă, deşi Porotherm este de fapt o marcă de cărămidă, produsă de compania Wienerberger” a declarat Cristina Osiescu, Marketing&Communication Manager Wienerberger România. „Aceasta este o situaţie întâlnită la brandurile mari, care au făcut o muncă de pionierat în România după 1989, când românii au luat contact cu noi materiale de construcţii şi companii” a subliniat ea.

În România se construiesc în medie circa 2 case noi pe an la mia de locuitori, în vreme ce media europeană este de minim 3,5 case noi pe an la mia de locuitori. „Considerăm că piaţa are de fapt un potenţial foarte mare, deşi a trecut printr-o perioadă în care s-a construit mai puţin” a declarat Daniel Căţănaş, Member of the Board Sales&Marketing Wienerberger Romania.

Studiul a scos la iveală diferenţele de mentalitate între regiuni. De pildă, peste 90% din românii din NV ţării preferă o casă construită de ei în locul uneia deja ridicate, în vreme ce în Sud sunt oarecum mai atraşi de ideea de a achiziţiona o casă la roşu, pe care să o personalizeze, fiind foarte interesaţi de finisaje.


În ultimul timp, scăderile de preţ înregistrate pe piaţa materialelor de construcţii au făcut ca preţul unei case noi pe pământ să se apropie tot mai mult de costul unui apartament de bloc. „Noi am calculat cu foarte mare precizie consumul de cărămidă şi am constatat că aceasta reprezintă maximum 5% din costul unei case la cheie, în funcţie de tipul de cărămidă ales, un procent foarte mic comparativ cu totalul costurilor realizării unei case” a mai adăugat Cristina Osiescu. Astfel, o casă la roşu din cărămidă se poate construi cu investiţii relativ mici, urmând ca mare parte din investiţie să fie reprezentată de alte materiale, precum finisajele, termoizolaţiile sau acoperişul.

Din studiu a reieşit faptul că Porotherm este produsul cel mai utilizat de cei care au acum case în construcţie. În alegerea acestei cărămizi, 37,8% dintre persoane au fost influenţate de calitatea produselor iar aproximativ 18% de sfaturile specialiştilor sau de alte recomandări.

„Conform studiului ne bucurăm de o notorietate mare a brandului pentru industria în care activăm, având în vedere că aproximativ 60% dintre români au auzit de Porotherm, iar pentru mulţi dintre cei chestionati acesta este primul produs care le-a venit în minte când au fost rugaţi să numească un brand de cărămidă”, spune Cristina Osiescu.

Caracteristicile cele mai importante în alegerea cărămizii sunt durabilitatea pe care o conferă unei construcţii, aspect menţionat de 53,3% dintre respondenţi, şi preţul corect comparativ cu calitatea produsului. „Acesta este şi motivul pentru care am ales să fim prima companie din domeniu care listează preţurile produselor pe site-ul oficial. Oamenii vor să estimeze costurile înainte de a lua o decizie legată tipul de materiale din care işi vor construi casa şi cei mai mulţi constată cu surprindere că, de fapt, cărămida Porotherm, deşi este alegerea premium, nu este un material costisitor”, a încheiat Cristina Osiescu.

Studiul companiei Wienerberger a fost realizat pe un eşantion de 800 respondenţi la nivel naţional, constituit pentru a reflecta profilul consumatorului român din mediul urban..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Alex
Im useing this rom and i like it but it has one major flaw and many other pepole may not care but it seems to disable my lapdock it dosnt seem to hookup to it anymore and thats a probem my question is how do i go about removing it so i can try the aura ROM?
Boomer
Normally I'm against killing but this article slaughtered my igrnoance.
Cheap software online
xXGvTS I`m so grateful that you enlightened me and the most important thing that it happened in time. Just think, I have been using the internet for six years already but it`s the first time I`ve ever heard about it!...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar