transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2014

www.construimcasa.ro - ghid informativ online destinat celor care dezvolta cladiri unifamiliale

www.construimcasa.ro - ghid informativ online destinat celor care dezvolta cladiri unifamiliale

Xella, lider mondial pe piata materialelor de de zidărie, a lansat în România  o platformă online interactivă care cuprinde informatii complete despre fiecare etapă ce va fi parcursă  în procesul de realizare a unei case. Pentru a fi mai usor de urmărit, www.construimcasa.ro a fost structurat sub forma unor liste de activităti împărtite în functie de etapele parcurse în realizarea unei case. Utilizatorii pot cerceta astfel fiecare etapă, pot bifa pasii parcursi, pot nota diverse observatii direct pe site si se pot informa în legătură cu actele necesare pentru finalizarea unei constructii rezidentiale.

Numărul imobilelor realizate cu implicarea directă  a beneficiarilor finali are o pondere mare  în România, cele mai multe locuinte construite în ultimii ani  fiind de tip unifamilial. Accesul beneficiarilor unor astfel de proiecte la un dosar complet cu toate  informatiile necesare înainte de începerea lucrarilor de constructie este  foarte important. Numărul  pasilor care trebuie  urmăriti pe tot parcursul constructiei unei case este destul de ridicat.

„Foarte multi români doresc să participe activ la constructia propriei case, însă complexitatea procesului de constructie si lipsa de informatie îi  fac  pe multi dintre ei să se blocheze  în etapele initiale, cum ar fi întocmirea dosarului de acte si aprobări. YTONG vine în  sprijinul lor oferind recomandări si puncte de reper prin intermediul unui un ghid informativ complet în format digital, bine structurat, cu informatii  exprimate într-un limbaj familiar”, declară Georgiana Stanciu, Specialist marketing Xella Ro. „Ne dorim să îi ajutăm pe cei care îsi construiesc propria locuintă să eficientizeze si să reducă timpul pe care l-ar fi alocat cautării de informatii. Perioada de  finalizare  a lucrărilor de constructii scade considerabil atunci când există o imagine de ansamblu a elementelor cu adevărat importante, alături de un jurnal de implementare a proiectului avut mereu la îndemână”, a adăugat Georgiana Stanciu.

Planificatorul de constructii www.construimcasa.ro cuprinde informatii structurate sub forma unor liste de activităti, datele fiind furnizate în format multimedia. Pentru a avea acces la toate informatiile este nevoie de crearea unui cont pe site care va ajuta utilizatorul să acceseze si să modifice lista proprie de activităti în functie de evolutia proiectului.  Utilizatorul va putea astfel crea si salva notite si să urmărească evolutia constructiei.
 
Formatul site-ului este unul prietenos. stefan, Elena, Ana si Mihai, o familie cu personaje desenate, vor însoti utilizatorul pe parcursul întregului proces de documentare si executie a proiectului.

Xella Ro s-a  implicat constat în ultimii ani în sustinerea si promovarea educatiei în constructii. Calitatea unei lucrări depinde considerabil de gradul de acces la informatii al beneficiarilor. Xella Ro promovează activ dezvoltarea gustului pentru arhitectură si calitate în constructii prin sustinerea mai multor programe si proiecte de acest tip. 

Xella este cel mai important producător mondial de materiale de constructii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare ?n 30 de tări. ?n România, Xella a inaugurat în anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidărie tip BCA din Europa de Est, în urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR.  Cu focus pe inovatie continuă si calitate în constructii, Xella produce si comercializează in Romania zidărie premium din BCA sub marca YTONG, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar