transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2012

www.loterialindab.ro - premii de 140.000 lei in promotia Loteria Lindab

www.loterialindab.ro - premii de 140.000 lei in promotia Loteria Lindab Lindab Romania a lansat campania ”Loteria Lindab”, punand la bataie patru sisteme complete de acoperis si, in plus, premii speciale de cate 500 euro pentru cei care au recomandat campania castigatorilor. Campania se desfasoara pana pe 31 august 2012, valoarea comerciala a premiilor fiind de aproximativ 140.000 lei, fara TVA. La campanie poate participa orice persoana de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, proprietar sau co-proprietar al unei case, care doreste sa isi renoveze acoperisul. Inscrierea in loterie se face printr-un sms la 1869 cu textul ”Lindab” (tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange sau Vodafone) sau online, pe www.loterialindab.ro sau pe Facebook.

”Segmentul de renovari de acoperisuri are mare potential de dezvoltare in 2012. Daca in 2008 aceasta zona reprezenta o pondere mica din totalul vanzarilor, in 2011, conform studiilor noastre, acestea au reprezentat circa 35% din vanzari, iar tendinta este de crestere si pentru perioada urmatoare. Pe de alta parte, am constatat o anumita inertie in luarea deciziei, in prima parte a anului proiectele de renovare fiind puse in asteptare. De aceea venim cu Loteria Lindab, pentru a-i impulsiona pe cei interesati sa treaca la treaba. Premiile sunt cat se poate de atractive.
Castigi un acoperis nou, iar Lindab se ocupa de toate detaliile pentru ca renovarea sa insemne eforturi minime din partea ta, in conditiile in care schimbarea unui acoperis nu este deloc o investitie neglijabila”, a declarat Ioan Farcas, Director de Marketing Lindab Romania, Divizia Profile.

Premiile principale vor fi extrase la sorti lunar, in datele de 11 iunie, 10 iulie, 10 august si 10 septembrie 2012. Castigatorilor li se va asigura de catre Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cu o suprafata de pana in 200 mp, cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietatea castigatorului. Tipul, culoarea si forma invelitorii vor fi la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

Participantii declarati castigatori care in perioada derularii campaniei achizitioneaza un acoperis Lindab, pot primi contravaloarea materialelor pentru renovarea acoperisului si serviciilor aferente, cu conditia sa faca dovada achitarii acestora. In acest caz, clientul primeste de la Lindab tichete cadou in limita a maximum 5000 euro, net.

”Castigatorii Loteriei Lindab vor fi tratati regeste. Gama de produse Lindab este foarte ofertanta si le sta la dispozitie in totalitate. In plus, impreuna cu partenerii nostri din tara, ne vom asigura ca vor beneficia de cele mai bune servicii de livrare, planificare, montare, curatare si evacuare a resturilor de materiale. Vrem sa demonstram ca experienta renovarii acoperisului poate fi una placuta, fara batai de cap”, a explicat Ioan Farcas.

In cadrul loteriei vor fi acordate si patru premii secundare – in valoare de cate 500 euro net. Singura conditie pentru castigarea acestor premii este sa promovezi Loteria Lindab, iar castigatorul unuia dintre cele 4 sisteme de acoperis sa te nominalizeze drept ”promoter” in cursul interviului telefonic de validare a inscrierii prin SMS sau in momentul completarii on-line a formularului de inscriere, disponibil pe site-ul www.loterialindab.ro.

”Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti anunti cunoscutii si prietenii care ar putea fi interesati de Loteria Lindab, iar ei sa te indice la confirmarea telefonica in calitate de promoter. Daca unul dintre ei este extras castigator, premiul de 500 de euro este garantat! Mai mult, un promoter poate fi desemnat castigator chiar la mai multe trageri la sorti pe perioada derularii campaniei, deci sansele de castig sunt si mai mari”, a completat Ioan Farcas.

Extragerile se vor face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unei comisii formate din doi reprezentanti Lindab Romania si a unui Notar Public, cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare. 

Mai multe informatii cu privire la regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.loterialindab.ro.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sharad
Yes, there are buses between Budapest and Oradea, they cost about €15 one way and take about 5-6 hours to make the trip.But an even chpaeer way to get into Romania would be to fly with WizzAir (a low cost airline) from Budapest to Cluj Napoca (150 km east of Oradea) if you book now for early April the ticket should cost about €7.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar