transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2014

Xella - primul producator de beton celular autoclavizat care lanseaza conceptul pachete mici pentru proiecte mici

Xella - primul producator de beton celular autoclavizat care lanseaza conceptul pachete mici pentru proiecte mici

Elementele YTONG Design ambalate la pachete de mici dimensiuni reprezinta un concept care a fost gândit pentru sustinerea micilor proiecte de amenajări interioare. Xella este primul producător de beton celular autoclavizat din România care lansează pachete de mici dimensiuni (patru-cinci bucăti) cu elemente de zidarie YTONG Design, 100% minerale si incombustibile. YTONG Design este utilizat pe scară largă, datorită caracteristicilor sale, pentru amenajări interioare creative, ornamentări arhitecturale si proiecte de izolatie. Acest produs este disponibil în toate retelele DIY din România si poate fi achizitionat si de la dealerii YTONG din tară.

Fiind usor de prelucrat si durabil, materialul oferă un grad mare de libertate în proiecte de design, permitând realizarea unor forme si îmbinări cu un nivel ridicat de dificultate. YTONG Design este preferat si în realizarea de seminee, pentru că este incombustibil, estetic si usor de modelat în orice formă.

“Atunci când ne gândim la amenajarea propriei locuinte, a unui birou sau a unui spatiu comercial tinem cont de armonia aspectelor functionale si estetice, de îmbinarea coerentă a materialelor, formelor si culorilor. Putini români cunosc însă câte solutii de amenajare interioară se pot realiza din beton celular autoclavizat - de la cadrul unui dressing, măsute ergonomice pentru televizor, birouri, spatii pentru depozitarea vinurilor si până la biblioteci, sau insule pentru bucătărie”, a declarat Mădălina Dumitru, Regional Marketing Manager Xella, România, Ungaria si Bulgaria.

YTONG Design poate fi folosit pentru izolarea termică a balconului la interior, fără a mai monta schele si fără a implica manopere complicate.

Este un material natural, care permite transferul de vapori, împiedicând aparitia mucegaiului. Astfel, acest produs poate fi utilizat în spatii precum băile, unde de obicei nivelul de umiditate este mai mare decât valoarea optimă de 40-60%.

YTONG Design mai poate fi utilizat si în cazul îmbinărilor curbe ale peretilor interiori sau pentru măstile de închidere ale căzilor si lavoarelor. De asemenea, este alegerea potrivită pentru piesele de mobilier decorativ suspendate sau de podea, pentru solbancuri si baghete profilate pentru tâmplării. Produsul se recomandă si în cazul profilelor decorative pentru plafon, al brâurilor profilate decorative pentru pereti si coloanelor sau al semicoloanelor profilate decorative.

Elementele de placare YTONG Design sunt rezistente, au o greutate proprie redusă, iar fixarea acestora se poate realiza cu usurintă. În plus, materialul usor de prelucrat si de debitat face ca punerea în operă să fie mult simplificată, fie că vorbim despre placări, ornamentare sau izolare. 

YTONG Design este disponibil în două variante de grosime: 50 sau 75 mm. Pentru constructia unui metru pătrat sunt necesare 8,3 bucăti de beton celular autoclavizat YTONG Design, 14,4 minute alocate timpului de executie si 4,5 kg de adeziv Ytong pentru placări.

Xella este cel mai important producător mondial de materiale de constructii pentru zidărie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare in 30 de tări. In România, Xella a inaugurat în anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidărie tip BCA din Europa de Est, în urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR.  Cu focus pe inovatie continuă si calitate în constructii, Xella produce si comercializează in Romania zidărie premium din BCA sub marca Ytong, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar