transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2013

Xella Ro intra pe piata de materiale pentru termoizolatii prin lansarea Multipor in Romania

Xella Ro intra pe piata de materiale pentru termoizolatii prin lansarea Multipor in Romania

Compania germana Xella, lider international pe piata materialelor de constructii, lanseaza in Romania Multipor – un material natural, ecologic, complet mineral si neinflamabil, destinat termoizolarii la interior si exterior. Produsul poate fi utilizat pentru termoreabilitarea individuala a apartamentelor si a spatiilor interioare din cladirile publice, dar si pentru termoizolarea caselor unifamiliale. Multipor a fost testat timp de 15 ani pe piata din Germania si alte piete europene.


in 2012 piata de termoizolatii din Romania a inregistrat un volum de aproximativ 4,3 milioane metri cubi. Doar 40% din aceste materiale sunt utilizate pentru termoizolarea peretilor exteriori, restul pietei fiind generat de termoizolarea peretilor  interiori, pardoseli  si acoperisuri, fapt care indica o pondere mare a lucrarilor pe segmentul industrial si public.

“Xella ofera solutii complete de zidarie termoizolanta pentru constructii noi, renovari si restaurari. in ultimii trei ani am demonstrat calitatea produselor noastre, fiind unul din principalii furnizori de materiale de zidarie pentru proiectele de constructii noi sau renovari din Romania”, declara Marius Dragne, CEO Xella Ro.

“Multipor este un pionier in privinta termoizolatiei permeabile la vapori. Cei peste 4 milioane de metri patrati de Multipor instalati in ultimii 15 ani reprezinta cea mai buna dovada a succesului de care se bucura acest produs in Europa.

Credem ca piata din Romania are un potential mare si consideram ca exista o nevoie urgenta de lucrari de termoizolare de calitate. Romanii sunt in cautarea unor solutii optime pentru scaderea costurilor de locuire”, a adaugat Marius Dragne.

Un segment cu potential extrem de important este reprezentat de izolarea peretilor exteriori prin intermediul unor lucrari realizate la interior. “Conform studiilor Xella, aproximativ 8% din cladirile din Romania nu pot fi termoizolate la exterior, multe dintre acestea fiind cladiri publice sau monumente istorice. in plus, se mai adauga si imobilele care trebuie termoizolate la interior din diferite alte considerente, cum ar fi de exemplu lipsa unui conses in cadrul asociatiilor de locatari”, explica CEO-ul Xella Ro.

Produsele Multipor vor fi aduse in Romania de la fabrici care apartin grupului german Xella. Noul segment de activitate va contribui la dezvolatrea business-ului companiei in 2013. in 2012 vanzarile Xella in Romania au crescut cu 27%, pana la circa 9 milioane euro.

Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vanzare ?n 30 de tari. ?n Romania, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, in urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR. Cu focus pe inovatie continua si calitate in constructii, Xella produce si comercializeaza in Romania zidarie premium din BCA sub marca Ytong, iar din 2013 si produse termoizolatoare Multipor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkservice
INjR3q Im grateful for the blog.Much thanks again. Cool.
Nathan
Hi Julia!!! How beautiful coat! I can imiange why still is your favourite!I love so much your earring too!Did you cut your hair or do something to it?? You look gorgeous!Thanks for comment!Smiles!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar