transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2014

Academia Milionarului - joc educational cu premii in bani, lansat de TeleTrade

Academia Milionarului - joc educational cu premii in bani, lansat de TeleTrade

TeleTrade a lansat jocul Academia Milionarului, un joc educaţional prin intermediul căruia participanţii au şansa să câştige premii în bani.

Academia Milionarului este un concurs public, pentru care participanţii nu necesită o calificare prealabilă, în formatul unui quiz online, pe site-ul tt-game.ro. Prin intermediul acestui quiz, participanţii au ocazia să îşi consolideze cunoştinţele din domeniul economiei mondiale şi să câştige marele premiu în valoare de 5000 de dolari.

Cum se desfăşoară jocul

Pentru a participa la Quiz, este suficient ca participanţii să tragă de maneta de pe pagina de start. La fiecare tragere a manetei, aceştia beneficiază de un capital de start al primei etape. Mărimea acestuia se stabileşte în mod aleatoriu, de la 0 la 500.

Prima etapă a jocului se începe cu capitalul de start. Scopul este acumularea a 1000 de puncte, răspunzând corect la 20 de întrebări. Pentru fiecare răspuns corect, se primesc 50 de puncte.

Numărul de încercări este nelimitat. În orice moment, se poate opta pentru un bonus pe contul de tranzacţionare TeleTrade echivalent cu numărul de puncte acumulate. După ce se acumulează 1000 de puncte, se poate trece la etapa a doua, în care se poate câştiga marele premiu de 5000 de dolari.

Cea de-a doua etapă este împărţită în mai multe sezoane, care au o durată de 1 lună calendaristică. Participanţii beneficiază de o singură încercare zilnic, care constă din 5 întrebări selectate în mod aleatoriu. Încercările se pot cumula, dar nu mai mult de 3 zile consecutive. Întrebările au punctaj crescător: 10, 30, 70, 150 şi 300. În momentul în care se răspunde greşit la una dintre întrebări încercarea se anulează, însă se pot păstra punctele acumulate fără a răspunde la o întrebare.

Cum se stabilesc câştigătorii şi ce premii de oferă

Numărul de puncte acumulat de fiecare participant îl va poziţiona pe acesta într-un clasament general. Poziţionarea în clasament este influenţată şi de numărul de prieteni invitaţi în quiz. Dacă aceste valori coincid, are prioritate participantul care s-a înregistrat primul. La finalul fiecărui sezon, primii 3 participanţi din clasament au posibilitatea de a înregistra conturi de tranzacţionare reale cu următoarele sume: 5000 de dolari pentru locul I, cu posibilitatea de a retrage 1000 de dolari fără obligaţia de a efectua tranzacţii pe cont şi 4000 de dolari după tranzacţionarea a 40 de loturi, 2000 de dolari pentru locul II, cu posibilitatea de a retrage toată suma după tranzacţionarea a 100 de loturi şi 1000 de dolari pentru locul III, cu posibilitatea de a retrage toată suma după tranzacţionarea a 50 de loturi.

Pe lângă şansa de a câştiga premiile oferite de Academia Milionarului, participanţii au şi ocazia să îşi testeze şi să îşi extindă cunoştinţele din domeniile economie, finanţe şi istorie. În baza de date a acestui quiz figurează momentan peste 1000 de întrebări tip grilă, cu 4 variante de răspuns.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar