transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2013

Adeplast se listeaza la bursa si pune in vanzare 16.500.000 actiuni prin Oferta Publica Initiala

Adeplast se listeaza la bursa si pune in vanzare 16.500.000 actiuni prin Oferta Publica Initiala

Adeplast, lider in domeniul in materialelor de constructii pentru izolatii si finisaje din Romania, anunta lansarea Ofertei Publice Initiale a companiei (IPO) ce va fi urmata de listarea actiunilor Adeplast la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Aceasta este prima oferta publica initiala de vanzare de actiuni lansata de o companie privata in ultimii cinci ani in Romania. Intermediarii ofertei sunt Intercapital Invest si Banca Comerciala Romana, iar consultantul juridic al intermediarilor este CMS Cameron McKenna.

Prin intermediul Ofertei Publice Initiale, ce se va derula in perioada 2 - 15 octombrie, Adeplast pune in vanzare un numar de 16.500.000 actiuni (reprezentand 33,3% din capitalul social majorat al Adeplast in urma ofertei publice de vanzare). Actiunile pot fi cumparate de orice persoana fizica sau juridica in conditiile prospectului de oferta, prin intermediul retelei Bancii Comerciale Romane, prin Intercapital Invest si prin intermediul oricarui intermediar autorizat de BVB care va dori distribuirea ofertei.

In urma ofertei publice de vanzare de actiuni, Adeplast isi propune atragerea unei sume cuprinse intre aproximativ 13 si 15 milioane de euro (in functie de pretul final de alocare in oferta), fonduri ce vor fi folosite in vederea finantarii unor noi investitii si dezvoltarii activitatii companiei.

Ulterior incheierii cu succes a ofertei se intentioneaza admiterea la tranzactionare a actiunilor Adeplast pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti. Oferta Adeplast este prima oferta publica de vanzare din Romania ce va fi urmata de un plan de stabilizare a pretului si prima oferta publica de vanzare in care toate subscrierile sunt revocabile.

Marcel Barbut, Presedinte Adeplast, declara: "Mesajul pe care vrem sa-l dam investitorilor este sa vina alaturi de o companie 100% romaneasca in procesul nostru de dezvoltare ambitioasa.

Continuam investitiile in tehnologie pe cele trei platforme industiale, pentru a crea din AdePlast un brand regional. Consideram ca achizitia actiunilor AdePlast nu reprezinta o simpla investitie a unor bani, ci un insemn al invingatorilor care vor sa fie alaturi de industria romaneasca cu adevarat performanta."

Razvan Pasol, Presedinte Intercapital Invest, declara: "Oferta publica initiala a Adeplast reprezinta unul din cele mai importante evenimente bursiere din ultimii ani. Prin listarea Adeplast la bursa aratam ca firmele romanesti puternice isi pot finanta dezvoltarea si prin piata de capital. Ne prezentam in fata investitorilor cu un produs atractiv: un emitent de exceptie si o structura interesanta de oferta publica. Speram ca exemplul Adeplast sa fie urmat si de alti antreprenori romani de succes."

Matei Filipidescu, directorul BCR Corporate Finance and Investment Banking, declara: "Oferta publica Adeplast este prima listare de companie privata dupa o pauza de mai bine de 5 ani in care firmele au evitat sa apeleze pentru finantare la Bursa. Este un nou capitol in dezvoltarea Adeplast, aducand atat o gama de optiuni de crestere si finantare ulterioara, dar si o mai buna vizibilitate si reprezentativitate in piata. In acelasi timp, listarea Adeplast este un nou capitol in dezvoltarea pietei de capital, pe care ne-o dorim un motor de crestere al economiei, atat pentru antreprenori, investitori cat si pentru tara in contextul regional."

Infiintata in anul 1996, AdePlast detine astazi noua fabrici de mortare uscate, polistiren si vopsele, situate pe trei platforme industriale, in Oradea, Ploiesti si Roman. In cadrul activitatii sale Adeplast a incheiat asocieri cu companii importante la nivel mondial, precum Dufa (Meffert) si Schomburg si parteneriate cu Neopor (BASF), Ediletco si Zentyss. Compania a inregistrat in 2012 venituri totale de 184,4 milioane lei, in crestere cu 29% fata de anul precedent, si un profit net al anului de 16,2 milioane lei, in crestere fata de 6,9 milioane lei in anul precedent (conform Situatiilor Financiare Individuale IFRS).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sofyan
Gracias por la info! Yp os descubro mmemio.es, una web donde tienen ofertas de marcas conocidas, tipo Nh, Iberostar .ased, por ejemplo, con Iberostar te regalan un bono de 50€, para quien le pueda interesar .-)
smashing top seo
BWdnwp A round of applause for your article.Really looking forward to read more. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar