transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-02-2014

Adrian Lupsan, vicepresedinte al Bursei de Valori - in echipa Certinvest

Adrian Lupsan, vicepresedinte al Bursei de Valori - in echipa Certinvest

Certinvest a anuntat extinderea echipei, prin recrutarea lui Adrian Lupsan. Rolul lui în cadul Certinvest va fi acela de director de dezvoltare. Adrian Lupsan este o persoana cunoscuta pe piata româneasca de capital, experienta sa profesionala numarând peste 18 ani petrecuti în zona financiara (atât pe piata bursiera - pozitii variind de la trader pâna la director general adjunct al unei case de brokeraj, cât si în mediul bancar – manager de proiect). În prezent, Adrian Lupsan ocupa si functia de vicepresedinte al Bursei de Valori.

Horia Gusta, presedintele Comitetului Director al Certinvest, declara: „Am încredere ca echipa Certinvest va deveni si mai puternica, avându-l pe Adi alaturi. Experienta lui pe piata de capital, precum si ambitia de a pune umarul la dezvoltarea acesteia în România reprezinta calitati care cu siguranta vor fi bine puse în valoare în cadrul companiei. Sunt convins ca Adi va contribui într-un mod semnificativ la conturarea pozitiei Certinvest în piata în urmatorii ani.

Adrian Lupsan, director de dezvoltare Certinvest precizeaza: “Piata administratorilor de investitii va avea un rol din ce în ce mai important în dezvoltarea pietei de capital din România. Poate ca nu întâmplator, anul 2013 a adus una dintre cele mai bune dinamici ale resurselor investitionale alocate acestui sector.

Acesta este si motivul pentru care am optat sa ma alatur echipei celui mai important administrator independent de fonduri din România. Este o provocare personala majora si sper ca prezenta mea în echipa Certinvest sa aduca un plus de valoare si inovatie semnificativa atât pentru companie cât si pentru mediul financiar din România”

Adrian Lupsan îsi va pastra pozitia de vicepresedinte în cadrul Bursei de Valori Bucuresti.

Certinvest a luat fiinta în anul 1994 si are în prezent în administrare active de aproximativ 43 milioane euro, distribuite în 15 fonduri de investitii, dintre care 9 deschise, fiecare dintre ele orientat catre alt tip de investitii: Certinvest BET Index (fond de indice-actiuni – urmareste indicele BET), Certinvest XT Index (fond de indice-actiuni – urmareste indicele BET-XT), Certinvest BET-FI Index (fond de indice-actiuni – urmareste indicele BET-Fi), Certinvest Dinamic (fost Intercapital - fond diversificat dinamic), Certinvest Prudent (fost Capital Plus - fond diversificat defensiv), Certinvest Obligatiuni (fost Orizont - obligatiuni), Certinvest Tezaur (fond monetar), Certinvest Next Generation (fond diversificat flexibil) si Certinvest Short Fund (fond diversificat flexibil) precum si 6 fonduri inchise de investitii: Certinvest Arta Rmâneasca,Certinvest Absolute Return, Certinvest Everest, Certinvest Leader, Certinvest Properties RO si Certinvest Green. Certinvest se remarca în piata si ca un lider în administrarea portofoliilor private de investitii, cu o cota de piata de aproximativ 36% pe acest segment.

Certinvest a dovedit de-a lungul anilor ca este unul dintre cei mai dinamici si inovatori administratori de pe piata. Compania a lansat primul fond fara comisioane de subscriere sau rascumparare de pe piata româneasca (Certinvest Tezaur) si primul fond de obligatiuni din România (Certinvest Obligatiuni), primul fond imobiliar (Certinvest Properties RO) sau primul fond de investitii în arta (Certinvest Arta Româneasca). Certinvest se mândreste totodata ca fiind un sustinator al pietei crescânde de fonduri de investitii din România, fiind primul administrator care a lansat o platforma online de investitii în fondurile administrate: www.Investonline.ro,  prima platforma de testare gratuita a investiitiei în fonduri mutuale, www.invesTEAM.ro, precum si primul blog corporate menit sa aduca domeniul investitiilor mai aproape de investitori, facându-l mai transparent mai clar si mai accesibil: www.Despreinvestitii.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Athiya
Great choice!I have to admit, that may have been my worst 5 for Friday EVER. But, I have been lkoniog for a way to do something with growing collection of colourde vinyl, so, I guess this will have to do.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar