transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2012

Asociatia Brokerilor va oferi programele de training ale London Stock Exchange Group Academy

Asociatia Brokerilor va oferi programele de training ale London Stock Exchange Group Academy Asociatia Brokerilor a anuntat semnarea, în data de 28 martie 2012, la Bucuresti, a unui parteneriat cu London Stock Exchange Group Academy, prestigiosul centru de formare profesională al Bursei din Londra. Parteneriatul îsi propune crearea si furnizarea de către Academia londoneză, împreună cu Asociatia Brokerilor, a unor programe de formare profesională de elită, specifice domeniului.

Cursurile si seminariile din acest program vor fi dedicate specialistilor din piata de capital, investitorilor si companiilor listate sau interesate de listarea la Bursă, din întreaga tară. De asemenea, prin intermediul parteneriatului, Asociatia Brokerilor îsi propune livrarea de programe de training create special pentru reprezentantii guvernamentali si ai altor institutii ale statului român. Trainerii Academiei sunt experti renumiti la nivel mondial în procesul de privatizare, iar London Stock Exchange Group a fost implicat în numeroase privatizări internationale de succes, acoperind o gama largă de industrii si zone geografice precum: Europa (Rusia, Polonia, Irlanda, Republica Cehă, Croatia, Estonia, Ungaria, Grecia), Asia (Coreea de Sud, India, Indonezia), Orientul Mijlociu si Africa (Bahrain, Qatar, Egipt, Ghana).

Asociatia Brokerilor va facilita accesul participantilor la cursurile sustinute de London Stock Exchange Group Academy, atât în România, cât si la Londra sau Milano. În viitor, anumite cursuri pot fi frecventate si în sistem online, pe platforma de e-learning pusă la dispozitie de Academie.

Asociatia Brokerilor s-a impus în ultimii ani ca principal organism de formare profesională, actionând în mai multe directii: brokeri, emitenti, alti specialisti ai pietei de capital, urmărind în general crearea cadrului necesar functionării unei piete corecte, transparente si promovarea guvernantei corporative. Asociatia a realizat, în luna noiembrie a anului trecut, o vizită de specializare prin observare la London Stock Exchange Group, ocazie cu care a pus bazele colaborării actuale.
Delegatia a fost formată din 36 de reprezentanti ai societătilor de servicii de investitii financiare din România si a fost condusă de presedintele Asociatiei, domnul Dan Paul.

Academy - London Stock Exchange Group, principalul centru de training al bursei din Londra, dezvoltă si organizează programe de formare profesională pentru Marea Britanie, Italia si pietele financiare internationale. Scopul Academiei este de a interpreta evolutiile pietelor internationale, prin schimbul de opinii si de expertiză cu practicieni din piata financiară. Trainerii Academiei sunt specialisti din cadrul personalului London Stock Exchange, dar si experti renumiti din piata de capital, consilieri, directori executivi, manageri de companii si academicieni de frunte..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Santosh
Pentru Mariuca,pentru parinti si prnetu cei care se simt cu adevarat oameni ..Va rog sa priviti chipul unui copil aflat in suferinta,care pana mai ieri zambea si alerga prin curtea casei bucurindu-si parintii .Are nevoie de noi toti dar trebuie sa ne implicam intr-un caz umanitar cu sufletul si cu tot ce putem darui financiar cat mai repede,fara a invoca diverse obstacole.Pentru binele pe care il facem ,vom primi tot bine si mai mult de atat nu exista.Fiti rationali si sufletisti !
Jalia
That's a creative answer to a diucfiflt question
Ghdhzu
IAB Romania are site (Marius Pahomi) Se schima ligtslaiea ITC europeana (Bogdan Manolea) Davos 2008 (Alex Visa) 10 extensii utile pentru blogging (De Ce?) Blogosfera noua si cea veche (Boby Voicu) Quelle Romania (Adi Stan) Bani din blog (Tudor Mateescu) Great Content : fight SIDA (Gabriel Boaca)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar