transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2011

Aur vs. dolar american - editorial Tradeville

Aur vs. dolar american - editorial Tradeville La sfarsitul lunii trecute am inceput sa urmaresc cazul unei aprecieri suplimentare a cotatiilor aurului notand atunci ca nu m-ar mira sa vad curand un test al pragului de $2.000 pe uncie. Dar, asa cum am sugerat ieri ca as putea deveni tentat sa fac, am decis sa renunt la acest scenariu la cotatii similare celor de la sfarsitul lunii trecute.

Recent aurul a fost favorizat de 1) perceptia unei noi runde de relaxari monetare in economiile dezvoltate (generand rate reale ale dobanzilor tot mai negative), 2) un context general marcat de incertitudini legate de traiectoria economiilor in general si de criza zonei euro in particular. Totusi, statutul de destinatie de refugiu al aurului ar putea fi compromis de o apreciere mai impulsiva a dolarului american si/sau lichidari fortate tot mai puternice pe bursele de actiuni si marfuri industriale (in acest caz pozitiile long aur ar fi lichidate la randul lor pentru ca investitorii sa raspunda apelurilor in marja pe alte piete – am avut o situatie similara in toamna anului 2008). Mai exista riscul unor noi majorari ale marjelor de tranzactionare la Chicago (amintiti-va colapsul argintului de la inceputul lunii mai).

Voi continua sa testez directiile adoptate saptamana trecuta: 1) o apreciere a dolarului american atat in fata celorlalte valute majore (via UUP la New York Stock Exchange, o replica a US Dollar Index) cat si selectiv in raport cu realul brazilian si lira turceasca (via spot), 2) o performanta mai buna a bondurilor guvernamentale americane cu scadente lungi in raport cu bondurile guvernamentale apartinand economiilor emergente denominate in monede locale (ipoteza urmarita via TLT versus EMLC la New York Stock Exchange), 3) un declin suplimentar al cotatiilor bursei de actiuni din Turcia (ipoteza urmarita via TUR la New York Stock Exchange). Separat si in mod secundar voi urmari o alta ipoteza adoptata saptamana trecuta potrivit careia ecartul dintre dobanzile bondurilor guvernamentale italiene si franceze si cele ale bondurilor guvernamentale germane cu scadenta la 10 ani se poate majora din nou.


Mihai Nichisoiu
Analist piete internationale
Tradeville S.A.


SSIF Tradeville SA nu face consultanta de investitii si nici recomandari de investitii.
Rapoartele prezentate de societate reprezinta simple materiale informative care prezinta in mod obiectiv date despre piete financiare, emitenti si sectoare de activitate. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor Rapoarte.

SSIF Tradeville SA nu are interese proprii, de nicio natura, inclusiv financiara si nici nu se afla (societatea, persoanele relevante din cadrul societatii sau orice persoane implicate cu acestea) in situatii de conflict de interese cu emitentii la care se refera Rapoartele. SSIF Tradeville SA a elaborat si implementat in cadrul societatii o Procedura interna pentru evitarea si gestionarea conflictelor de interese; in situatia in care conflictele de interese nu pot fi evitate, acestea vor fi aduse la cunostinta publicului cel tarziu la data furnizarii Rapoartelor.

Datele utilizate pentru redactarea Rapoartelor au fost obtinute din surse considerate a fi de incredere, insa nu avem nicio garantie privind corectitudinea acestora.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A., B-ul. Unirii 19, bl. 4B, Bucuresti, Romania tel: (021) 336 93 25, fax: (021) 336 92 33; Autorizata prin Decizia CNVM nr. 398/15.02.2005.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Issa
centru. Anul acesta pauză. Să nu-mi spună mie cei de la Primărie (sau Prefectură, că am eenteles că dau reaosnspbilitatea de la unii la alţii) că s-au hotăre2t să facă economii exact
Isabella
Furrealz? That's mraveolusly good to know.
Bobbo
You've really captured all the essentials in this sjuebct area, haven't you?
Buy cheap OEM software
Z2f5zh Unbelievable. Class..!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar