transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2013

Bursele Americane - Avans spectaculos la bursă al marilor companii americane

Bursele Americane - Avans spectaculos la bursă al marilor companii americane

"Multe companii americane cu impact global au înregistrat pe anul în curs creşteri de peste 50% ale valorilor acţiunilor lor la bursă. În prezent suntem în plin sezon de raportare a rezultatelor financiare pe trimestrul încheiat la 30 septembrie; dintre firmele mari care şi-au prezentat deja datele, foarte multe au raportat cifre favorabile privind vânzările sau profitul sau chiar ambele. Astfel, un sezon cu rezultate financiare pe o linie pozitivă, împreună cu speculaţiile pieţei privind menţinerea în acest an a stimulentelor de politică monetară de către FED au susţinut în ultima perioadă acţiunile companiilor americane şi au stimulat recordurile indicelui S&P 500", a arătat Silviu Pojar, Sales Manager la Noble Securities - sucursala România, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Groups of Companies & Getin Holding.

Acţiunile Facebook aproape şi-au dublat valoarea până în prezent pe anul în curs, cotaţia înregistrată la finele săptămânii trecute marcând o creştere de aproape 90% faţă de nivelul avut la începutul lui ianuarie; pe fondul unor rezultate pozitive, acţiunile reţelei de socializare au intrat la mijlocul acestui an pe un trend favorabil, depășind inclusiv valoarea înregistrată la listarea de anul trecut. "Investitorii aşteaptă cu interes rezultatele financiare înregistrate de Facebook pe trimestrul al treilea al acestui an, care vor fi făcute publice pe 30 octombrie, constituind un semnal important privind trendul acţiunilor companiei în perioada următoare", a precizat Silviu Pojar.
 
Acţiunile Boeing, cel mai mare producător de avioane din lume, au marcat, la rândul lor, pe anul în curs, un avans considerabil, ajungând la sfârşitul săptămânii trecute la o creştere de cca 71% comparativ cu valoarea lor de la începutul lui 2013, înregistrând, de altfel, un nivel record. Recent, Boeing şi-a crescut estimările privind veniturile pe întregul an şi producţia de avioane în perioada următoare.

Acţiunile Yahoo! au ajuns la finele săptămânii trecute la o creştere de aproximativ 60% faţă de valoarea avută la începutul anului, acţiunile Starbucks au avansat cu cca 46% comparativ cu preţul lor din ianuarie, cele ale American Express cu cca 41% în aceeaşi perioadă, iar acţiunile 3M au crescut cu cca 32% în acelaşi interval.

În octombrie, Google a marcat un nou record, acţiunile sale depăşind pentru prima dată pragul de 1.

000

USD per acţiune, după ce compania a anunţat vânzări şi profit în creştere pe trimestrul trecut. Acţiunile Google au ajuns la un avans de cca 41% la finele săptămânii trecute comparativ cu preţul lor din ianuarie.

Amazon.com, cel mai mare retailer online din lume, și-a prezentat recent rezultatele financiare privind trimestrul al treilea, care s-au dovedit a fi foarte bune; investitorii au primit cu interes veștile și ca urmare acţiunile companiei au crescut cu peste 9% într-o zi. Pe anul în curs, acţiunile Amazon au avansat cu cca 41%.

Microsoft este din nou "într-un con de lumină favorabilă", cel mai mare producător de software din lume anunţând recent vânzări şi profit în creştere pe trimestrul trecut. Acţiunile companiei americane au ajuns la o creştere de aproximativ 30% în această lună faţă de preţul lor din ianuarie.

De la începutul anului şi până luni, acţiunile Apple au înregistrat o scădere de aproape 4%. După închiderea zilei de 28 octombrie de trading pe bursa americană, compania şi-a prezentat rezultatele privind trimestrul trecut: vânzările şi profitul au depăşit estimările, dar marja brută s-a situat sub aşteptările pieţei. Rezultatele s-au reflectat într-o scădere a prețului acțiunilor Apple în debutul următoarei ședințe de tranzacționare.

"Desigur că Apple nu este singura companie de notorietate care înregistrează o scădere a acţiunilor până acum pe 2013 (Caterpillar și IBM se află, de exemplu, în aceeași situație în prezent). În ansamblu însă, a fost o perioadă favorabilă pentru bursele americane, multe companii înregistrând un avans notabil pe anul în curs; anumite firme au marcat chiar şi creșteri mai mari decât unele exemple (de notorietate) prezentate anterior. Sezonul raportărilor financiare continuă şi aşteptăm rezultate importante inclusiv în luna noiembrie; între timp se desfăşoară şedinţa de politică monetară a FED (29-30 octombrie), care va genera, cel mai probabil, un plus de volatilitate în pieţe", a arătat Silviu Pojar.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar