transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2015

Certinvest lanseaza promotia Purple Weeks

Certinvest lanseaza promotia Purple Weeks

SAI Certinvest SA lansează Purple Weeks 2015 - o campanie prin care îsi propune să atragă atentia asupra importantei investitiilor ca solutie de crestere a resurselor financiare personale si să orienteze interesul potentialilor investitori către fondurile de investitii.

Valoarea investitiilor în fonduri deschise de investitii în România este destul de mică, comparativ cu celelalte state din regiune, în România investitia medie pe cap de locuitor în acest tip de fonduri este de aproximativ 250 EUR, cu mult în urma valorii din Croatia (450 EUR), Polonia (615 EUR) sau Ungaria (1220 EUR).

“În România nu există încă o cultură solidă a investitiilor. A cheltui se confundă tot mai des cu a investi, o investitie presupune însă obtinerea unor câstiguri, iar cheia succesului în investitii este de a o face consecvent. Venim cu această promotie pentru a încuraja investitorii să testeze produsele noastre financiare, să-si diversifice investitiile din portofoliu si să-si dezvolte un plan personal de investitii care să le genereze valoare”, a declarat Horia Gustă, Director general, Certinvest.

În cadrul Purple Weeks, investitorii în fondurile deschise de investitii administrate de Certinvest pot câstiga bonusuri pentru investitiile realizate, pe lângă randamentul obtinut de pe urma investitiilor propriu-zise.

Astfel, cei care investesc în perioada 23 noiembrie - 6 decembrie 2015 vor beneficia de un bonus de 1,5% din suma investită, în limita a 100 de lei/fond de investitii, si de un bonus de comision de subscriere reprezentând contravaloarea comisionului de subscriere perceput de către fondul de investitii participant la promotie în care investitorul a realizat investitia.

Pentru a participa la promotie, investitorii care realizează investitii trebuie să îndeplinească cumulativ 3 conditii de eligibilitate: conditia de investitie si plată în perioada promotiei, conditia de mentinere a investitiei până pe 31 mai 2016 si conditia de investitie nouă.

Fondurile de investitii participante la promotia Purple Weeks 2015 sunt: FDI Certinvest Obligatiuni, FDI Certinvest BET Index, FDI Certinvest XT Index, FDI Certinvest BET-FI Index, FDI Certinvest Short Fund, FDI Certinvest Next Generation, FDI Certinvest Dinamic, FDI Certinvest Prudent, FDI Certinvest Tezaur.„Multă lume asociază fondurile de investitii cu riscuri ridicate, însă lucrurile nu stau chiar asa: există categorii diferite de fonduri de investitii, fiecare cu un grad de risc distinct. Spre exemplu, fondurile de investitii monetare sau de obligatiuni au, în general, un grad de risc scăzut. Aceste tipuri de fonduri de investitii sunt potrivite persoanelor care obisnuiesc să îsi păstreze economiile în depozite bancare. Această promotie este pentru ei, pentru că bonusul de 1,5% pe care îl primesc echivalează cu dobânda bancară anuală practicată la depozite de băncile mari din sistem. Practic, ei beneficiază de randamentul fondului ales, plus acest bonus, deci nu au nimic de pierdut”, a declarat Daniela Vasile, Director general adjunct, Certinvest.

Certinvest a fost înfiintată în anul 1994 si s-a impus ca una dintre cele mai inovatoare companii de pe piata românească de administrare de active, oferind clientilor săi alternative profitabile pentru economiile lor, precum si o gamă largă de solutii de investitii, pe clase de active.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar