transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2016

Certinvest recompenseaza cu pana la 2% investitorii care economisesc in fiecare luna

Certinvest recompenseaza cu pana la 2% investitorii care economisesc in fiecare luna

Certinvest lansează promotia Acumulează si Certinvest te premiază, prin care bonifică investitorii care depun aceeasi sumă de bani în fiecare lună în fondul Certinvest Obligatiuni. Bonusurile acordate ajung până la 2% din suma pe care investitorii aleg să o economisească în fiecare lună.

Bonusurile sunt acordate trimestrial, si cresc pe măsură ce investitorul respectă regula de a investi în fiecare lună aceeasi sumă. Astfel, după primele 3 luni de economisire, bonusul este de 0,5% din suma lunară, după 6 luni de economisire, bonusul devine de 1% din suma lunară, după 9 luni de economisire, bonusul ajunge la 1,5% din suma lunară, iar după un an de economisire constantă a aceleiasi sume în fiecare lună, bonusul oferit este de 2% din suma lunară.

Horia Gustă, Director General Certinvest declară: “Este îngrijorător faptul că doar o treime dintre români economisesc cu regularitate1, mai ales în conditiile în care am traversat recent o criză economică de amploare. Noi ne propunem să schimbăm acest lucru, si să convingem fiecare român să pună deoparte o parte din veniturile sale, în fiecare lună. Promotia Acumulează si Certinvest te Premiază! îsi propune să motiveze oamenii să îsi însusească acest obicei al economisirii lunare, astfel încât să aibă oricând, o sumă de bani pregătită să îi ajute să facă fată financiar momentelor mai grele care pot să apară. ”

Pentru a beneficia de bonusurile acordate în cadrul promotiei, investitorii trebuie să economisească minimum 200 de lei în fiecare lună, si să nu retragă banii economisiti până la momentul acordării acestor bonusuri. Investitiile pot fi realizate online, pe www.investonline.

ro, prin telefon (021 203 14 30) sau la sediul Certinvest si ale agentiilor banca Transilvania.
   
În 2015, o treime din investitorii fondului Certinvest Obligatiuni au realizat mai multe operatiuni de adeziune, efectuând, în medie, 4.5 operatiuni de investitii, fiecare dintre ele cu valoarea medie de aproximativ 5 000 lei.  Vârsta medie a persoanelor care investesc de mai multe ori pe parcursul unui an în fondul Obligatiuni este de 41 de ani – majoritatea sunt barbati (83%).

Fondul Certinvest Obligatiuni investeste preponderent în instrumente cu venit fix (obligatiuni, depozite bancare si titluri de stat), având active de aproximativ 18,7 milioane de lei.

Fondul Certinvest Obligatiuni a fost autorizat de ASF prin Decizia 2149/04.05.2004 si este înscris în Registrul ASF cu numărul CSC06FDIR/400016. Cititi prospectul de emisiune si Informatiile Cheie Destinate Investitorilor înainte de a investi în acest fond. Acestea sunt disponibile gratuit pe www.certinvest.ro si la sediul Certinvest. Depozitarul FDI Certinvest Obligatiuni este BRD – Groupe Societe Generale, persoană juridică română cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Bd.Ion Mihalache nr. 1-7, înmatriculată la Registrul Comertului cu nr. J40/608/1991, cod unic de înregistrare 361579, înregistrată în registrul ASF sub nr.  PJR10/DEPR/400007 din data de 09.12.2003, telefon: 021.200.83.70, fax: 021.200.83.73, adresă de web: ww.brd.ro.

Campania se desfăsoară în perioada 1 martie 2016 – 31 martie 2017 si este prezentata pe http://investitii.certinvest.ro/promotie2016/ .

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar