transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-04-2012

Competitia de tranzactionare bursiera Piata de capital pentru500 de elevi si studenti

Competitia de tranzactionare bursiera Piata de capital pentru500 de elevi si studenti 500 de elevi si studenti isi folosesc cunostintele economice pentru a tranzactiona virtual la bursa pentru castigarea marelui premiu, un iPad2, in cadrul competitiei "Piata de capital", program derulat de Junior Achievement Romania, cu sustinerea Tradeville si a Bursei de Valori Bucuresti.

Participantii, elevi si studenti cu varsta intre 16 si 24 de ani, vor administra timp de sase saptamani cate un cont virtual in valoare de 50.000 RON, prin care sa tranzactioneze actiuni ale companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. Platforma competitiei este disponibila pe www.tradeville.eu si este pusa la dispozitie de Tradeville, partener al competitiei si programului "Piata de capital". Marele Premiu consta intr-o tableta iPad2 si poate fi castigat de participantul cu cel mai mare profit. Locul doi, al carui premiu consta intr-un Kindle Reader va fi acordat tanarului cu cel mai mare numar de tranzactii, iar premiul 3, un Ipod, revine participantului cu cel mai variat portofoliu la capitolul actiunilor detinute.

In cadrul competitiei au avut loc patru intalniri ale partenerilor cu elevi si profesori din Brasov, Targu-Mures, Craiova si Timisoara pentru promovarea competitiei si notiuni de baza despre piata de capital. La aceste intalniri au participat profesionisti de la Bursa de Valori Bucuresti, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, Tradeville si Junior Achievement Romania.
Saptamana trecuta Tradeville a organizat un webinar de prezentare a plaftormei de tranzactionare pentru participantii in competitie. Un al doilea webinar este programat in saptamana 9-13 aprilie.

Competitia face parte din programul de educatie financiara realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei, "Piata de capital". Bursa de Valori Bucuresti, infiintata in anul 1881 si redeschisa, mai apoi, in anul 1995, este una din institutiile principale ale pietei de capital din Romania. De-a lungul timpului, Bursa de Valori Bucuresti s-a implicat in diverse actiuni dedicate tinerilor pasionati de economie si finante, sprijinind continuu procesul educational si eforturile cadrelor didactice. Parteneriatul cu Junior Achievement Romania este unul de traditie, deja, si are la baza angajamentul comun de a investi in noile generatii de profesionisti in economie.

Organizatie non-profit a fost fondata in anul 1993 si este parte a Junior Achievement Worldwide, USA si Junior Achievement - Young Enterprise, Europe. JA este cea mai mare si cea mai dinamica organizatie internationala de educatie economica si antreprenoriala. In Romania, programele JA de tip "learning by doing" se desfasoara local in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, institutiile de invatamant si suntsustinute financiar si cu consultanta de catre comunitatea de afaceri.

Tradeville, lider de piata in online trading, a fost prima companie din Romania care a dezvoltat o platforma de tranzactionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, in ultimii zece ani, si-a mentinut pozitia de lider in clasamentul Sibex si locul in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Lider in dezvoltarea inovatiilor tehnologice pe piata de capital, Tradeville ofera aplicatii online simple pentru investitorii la inceput de drum, dar si aplicatii online si desktop avansate si customizabile pentru traderii activi. Clientii Tradeville au posibilitatea de alege instrumentele care li se potrivesc: actiuni, obligatiuni, contracte futures, options sau CFDs pe marile piete internationale..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
7fWkPZ Thanks for the blog.Really thank you! Keep writing.
crorkz
UcXXG5 I cannot thank you enough for the blog post.
Laisha
Your work as ever is inspirational. This palticurar set reminds me of an Art Gallery display where the scenes give an idea into the photographers mind & can either be simple or the viewers can read deep meaning into it. The man in front of the mural works well as the roof of tin cans but I'm leaning towards a favourite of the paper cup composition & the mannequin with the red head covering as there is something more to the image than meets the eye.
Gisela
I am fiscally spent. Retirement is gone. I need a job and would love to do it iorkwng behind my computers. I lose sleep at night worrying about losing everything that my wife and I have worked hard for through the past years. I keep all emails from Codrut and re-read them to learn. One never ceases to learn in their lifetime. Reply:December 28th, 2009 at 23:20#Edward Scott Bumgarner: please, never ever think about what you're going to lose, as you're telling the Universe you need more of it. Think positive. Haven't you watched the Secret [the movie] ?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar