transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-03-2018

Criptomonedele, foarte tentante si pentru romani

Criptomonedele, foarte tentante si pentru romani

Tot mai des subiect de stiri in publicatiile generaliste, dar si in cele financiare, criptomonedele sunt "la moda" si in randul romanilor, din ce in ce mai puternic. Important de spus este ca bitcoin-ul si celelalte monede virtuale de acest gen sunt accesibile si in tara noastra. Mai exact, romanii pot cumpara si vinde bitcoin, ether si multe altele.

"Vedetele" in acest domeniu sunt BTC si ETH, care inregistreaza volume impresionante de tranzactionare in fiecare zi la nivel global. Prin platforme precum CryptoCoin.pro, astfel de criptomonede pot fi achizitionate simplu si rapid, in portofele virtuale.

Pentru ca totut sa fie cat mai usor, tranzactiile de cumparare se pot face chiar cu carduri Visa sau MasterCard ori prin transfer bancar. Preturile de vanzare sunt ferm afisate pe platforma mai sus mentionata, iar acest serviciu garanteaza pret fix, in sensul ca preia riscul de volatilitate pentru 24 de ore - un element foarte important, caci volatilitatea poate fi foarte ridicata in unele momente la aceste instrumente financiare.Criptomonedele sunt considerate investitii cu risc foarte mare. Evident, exista atat posibilitatea de a inregistra mari castiguri, cat si mari pierderi. In mass-media sunt insa prezentate multe cazuri de investitori care au castigat sume fabuloase in termen scurt, unii ajungand chiar milionari in dolari din investitiile in bitcoini si alte criptomonede.

"CryptoCoin Pro SRL este o companie specializata in vanzarea si cumpararea de Bitcoin, precum si a altor criptomonede. Echipa noastra este dedicata pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri, oferind o selectie tot mai mare de oportunitati de tranzationare si de investire. Credem cu tarie in puterea inovatiei in lumea financiara. Misiunea noastra este sa oferim servicii de investitii, de cea mai inalta calitate si cu securitate avansata".

Inainte de a aloca sume de bani pentru investitii in astfel de monede virtuale, orice persoana trebuie sa se informeze foarte atent - de preferat online, in surse de specialitate, inclusiv urmarind video-uri postate pe YouTube. Pe retelele de socializare exista de asemenea grupuri ale persoanelor pasionate de criptomonede. Conform specialistilor in domeniu, astfel de investitii sunt riscante, deci ideal este sa fie alocati bani pe care iti permiti sa ii pierzi, chiar daca desigur pornesti cu scopul de a mari suma din portofelul tau virtual de criptomonede.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar