transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2016

Dividende Banca Transilvania in 2016, din profitul anului 2015 - 0,39 lei brut pe actiune

Dividende Banca Transilvania in 2016, din profitul anului 2015 - 0,39 lei brut pe actiune

Consiliul de Administratie al Băncii Transilvania a decis să propună Adunării Generale a Actionarilor distribuirea profitului anului 2015 prin acordarea unui dividend exceptional în numerar, precum si prin acordarea de actiuni gratuite. Este pentru a doua oară în ultimii 20 de ani din istoria BT când banca acordă dividende în numerar. Hotărârea are la bază atât rezultatele pozitive ale Băncii Transilvania din 2015, precum si surplusul de capital BT.

Horia Ciorcilă, Presedintele Consiliului de Administratie al Băncii Transilvania, declară: „În ultimii 20 de ani, banca noastră a sustinut în mod continuu sute de mii de firme pentru atingerea obiectivelor de business. Banca Transilvania a acordat o singură dată dividende în numerar, în valoare de 50 milioane lei, în anul 2009, urmând o politică de reinvestire a profitului pentru asigurarea cresterii durabile. În acelasi timp, în anii de criză, în perioada 2008 – 2015, banca a fost unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat, plătind taxe si impozite directe si indirecte de 2,7 miliarde lei. Pe măsura rezultatelor unice din 2015, datorate consolidării businessului BT, propunem acordarea de dividende pentru toti cei aproape 28.000 de actionari BT, cu multumiri pentru încrederea acordată”.

Ömer Tetik, Directorul General al Băncii Transilvania, afirmă: „Banca Transilvania are un surplus de capital care, în conditiile unei abordări prudente si responsabile, va permite obtinerea unor randamente bune.

Dincolo de acordarea acestui dividend exceptional, BT va continua să investească în finantarea cresterii prin reinvestirea profitului. Banca are planuri mari si intră într-o nouă etapă de dezvoltare, consolidându-se ca platformă pentru finantarea economiei - începând cu persoanele fizice, până la companiile mari”.

Informatii-cheie privind propunerea BT de repartizare a profitului:

Profit net de repartizat: 2.417.668.444 lei

Acordare de dividende: 1.200.000.000 lei

Majorarea capitalului social cu suma de 620.000.000 lei prin emisiunea de actiuni gratuite

Dividendul brut/actiune va fi de 0,39 lei.

Adunarea Generală a Actionarilor care va avea pe ordinea de zi aprobarea acestei propuneri este convocată pentru data de 27 aprilie a.c., respectiv 28 aprilie a.c. - a doua convocare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar