transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2012

Dividende BRD - Groupe Societe Generale pentru anul 2011 - plata incepe pe 22 iunie 2012

Dividende BRD - Groupe Societe Generale pentru anul 2011 - plata incepe pe 22 iunie 2012 Vineri, 22 iunie 2012, BRD - Groupe Societe Generale începe plata dividendelor aferente anului 2011 către actionarii  înregistrati în registrul actionarilor BRD la data de 14 mai 2012.

Actionarii titulari de conturi curente deschise la BRD - Groupe Societe Generale vor primi dividendele în conturile curente respective.

Actionarii care au solicitat anterior plata în conturi deschise la alte bănci vor încasa dividendele în conturile indicate, conform optiunii acestora.

Actionarii care nu au indicat un cont pentru virarea dividendelor sunt asteptati, începând cu data de 22 iunie 2012, la orice unitate BRD pentru a solicita plata dividendelor prin virament sau în numerar.

Adunarea Generală a Actionarilor BRD - Groupe Societe Generale din data de 26 aprilie 2012 a stabilit un dividend brut de 0,16690 lei pe actiune.

Conform reglementărilor legale în vigoare, cotele de impozit pe dividende sunt de 16% pentru persoane fizice si juridice rezidente în România precum si pentru fonduri române deschise de investitii, 0% pentru fonduri de pensii facultative, respectiv pentru fondurile de pensii administrate privat din România si 0% pentru fondurile de pensii înfiintate în statele UE sau AELS. Pentru persoanele fizice si juridice nerezidente, cota de impozit aplicabilă este de 16%.

Pentru a beneficia de cote de impozit inferioare celei de 16%, prevăzute în conventiile bilaterale de evitare a dublei impuneri încheiate între România si tările de rezidentă a actionarilor nerezidenti în România, acestia trebuie să prezinte, până la data plătii dividendelor, certificatul de rezidentă fiscală emis în original de autoritatea fiscală din tara de rezidentă sau copia acestuia, însotită de originalul traducerii legalizate efectuată de un organ specializat din România.

BRD – Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB.
Banca are aproximativ 2,5 milioane clienti si operează o retea de peste 930 de unităti. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Angel
Sunt fumator... dar nu ma cleasz printre cei care va deranjeaza pe voi si sunt de acord cu 70% din ce spuneti. Ce bine ar fi daca toti fumatori ar fi ca mine:- la serviciu fumez in pauze undeva in spatele cladirii- pe strada nu fumez (foarte foarte rar in parcuri)- daca merg intr-un restaurant astept sa termine toti cei de la masa si apoi imi aprind o tigara, am observat pe unii care fumeaza in timp ce mananca (misto nu )- fumez dimineata la cafea- in club fumez 3 - 5 tigari pe nopate, nu amestec bautura cu tutunul ca iese rau:)Tigarea pentru multi a ajuns un fel de a spune "sunt smecher mou, fumez am banii" Eu nu cred ca cei care fumeaza sunt "rai" ci faptul ca nu au cei 7 ani de acasa si sa fumeze astfel incat sa nu deranjeze pe alti, adica mama naibii sa stie sa spuna daca e intr-un spatiu inchis: "va deranjeaza daca fumez?" sau "sunteti fumator?"
alan
Sunt fumator... dar nu ma clseaz printre cei care va deranjeaza pe voi si sunt de acord cu 70% din ce spuneti. Ce bine ar fi daca toti fumatori ar fi ca mine:- la serviciu fumez in pauze undeva in spatele cladirii- pe strada nu fumez (foarte foarte rar in parcuri)- daca merg intr-un restaurant astept sa termine toti cei de la masa si apoi imi aprind o tigara, am observat pe unii care fumeaza in timp ce mananca (misto nu )- fumez dimineata la cafea- in club fumez 3 - 5 tigari pe nopate, nu amestec bautura cu tutunul ca iese rau:)Tigarea pentru multi a ajuns un fel de a spune "sunt smecher mou, fumez am banii" Eu nu cred ca cei care fumeaza sunt "rai" ci faptul ca nu au cei 7 ani de acasa si sa fumeze astfel incat sa nu deranjeze pe alti, adica mama naibii sa stie sa spuna daca e intr-un spatiu inchis: "va deranjeaza daca fumez?" sau "sunteti fumator?"
Jigmat
Most powerful&cost eicffteve SEO and website traffic service in world get up to 100’000 forum backlinks now!Get amazing web traffic using amazing backlink blast available. We can post your marketing message up to 100’000 forums worldwide, get thousands of backlinks and amazing targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now:
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar