transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-10-2011

Europa cauta solutii, Romania trebuie sa devina creativa - analiza

Europa cauta solutii, Romania trebuie sa devina creativa - analiza Primul summit european din "seria nouă" - 23 si 26 octombrie - a anuntat prea putine decizii concrete, însă pietele si-au păstrat încrederea că miercuri se va întrerupe sirul unor actiuni tardive si insuficiente pentru combaterea crizei din partea autoritătilor publice europene. Sunt asteptate cu mare interes atât procentele de pierdere pe care le-ar suferi investitorii privati în datoria Greciei, cât si detalii despre modul în care ar opera Fondul European de Stabilitate Financiară EFSF extins. 

"Informatii neoficiale sugerează că băncile ar accepta acum o pierdere de 40%, însă aripa dură a negociatorilor- între care îi putem bănui de maximă fermitate pe germani- pare să dorească un procent mai ridicat, de 50 – 60%, pentru a face cu adevarat sustenabilă pe termen lung datoria Greciei", a aratat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.

In privinta fondului de stabilitate, Franta a făcut un pas înapoi fată de cerinta de implicare a Băncii Centrale Europene, care ar fi adus ulterior riscuri inflationiste. «Câstigă teren modelul german de garantare a unei portiuni din datoria unor state precum Italia si Spania, care ar însemna efectiv o înmultire a puterii de interventie de trei până la cinci ori, ajungându-se la un impact de ordinul 0,8 -1,3 trilioane de Euro», a precizat Victor Safta. Europenii au decis în plus că Italia va trebui sa facă mai mult pentru reducerea datoriei, singura cale de evitare a unui scenariu de tip Grecia.

Acordul privind injectarea de capital în bănci pentru a le aduce la un procent de 9% capital de bază din total active ponderate cu riscul este privit cu ochi buni de către investitori. Cu toate acestea, reducerea riscurilor s-ar putea face si prin diminuarea creditării si a expunerii fată de economia reală, ceea ce ar frână cresterea economică si asa destul de fragilă în zona Euro.

"Deciziile Europei de îmbunătătire a capitalurilor băncilor si de calmare a pietelor pe termen scurt ar putea afecta cresterea pe termen lung.
Până la urmă este o decizie grea, care trebuie luată însă cât mai rapid, amânarea sa făcând problemele tot mai dificil de stăpânit", a arătat Victor Safta.

Sectorul bancar român are în fată o serie de provocări. Rata creditelor neperformante a continuat să crească, atingând 13,3% în trimestrul al doilea din 2011. Băncile mama ale institutiilor financiare active în România nu vor mai fi în situttia de a canaliza resurse financiare importante înspre Romania, întrucât sunt afectate de nevoia de capital de acasă. Ce ar putea face Romania în aceasta situatie în care nu se mai poate miza pe un salt al creditării care să stimuleze economia?

"Răspunsul României trebuie să fie curajos si creativ: să eliminăm pierderile din sistemul public- din companiile de stat- si să creăm baza pentru dezvoltarea unor afaceri sănătoase printr-un sistem fiscal simplificat; să folosim eficient si corect banii europeni pentru infrastructură ; să nu ne aruncam la măsuri populiste înainte de a avea o dezvoltare sănatoasa si evidentă, chiar dacă urmează un an electoral. si mai ales să sprijinim domeniile cu valoare adaugată mare, inovatia si cercetarea, mai ales în sectorul IT. Rezultatele nu se vor vedea imediat, dar pe termen lung ar putea însemna un beneficiu major", a precizat Victor Safta.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiintată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată si monitorizată de institutiile locale care reglementează pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.

X- Trade Brokers actionează ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piată de instrumente derivate- Contracte pentru Diferentă (CFD-uri) si Optiuni- având ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de mărfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzactionează instrumente derivate pe piata extrabursieră, decontările tranzactiilor efectuându-se direct între participantii la piată (institutii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / închiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent la conturile de investitii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienti care tranzactionează lunar un volum ce depăseste 25 miliarde Euro (in marja). Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piata din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 si este autorizata de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 16.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.

Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja)..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aggy
Artciels like this just make me want to visit your website even more.
Maud
Umm, are you really just giivng this info out for nothing?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar