transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-12-2011

Europa isi schimba regulile – oportunitati si provocari pentru Romania

Europa isi schimba regulile – oportunitati si provocari pentru Romania Summit-ul european de saptamâna trecuta a adus într-adevar schimbari de talie istorica, acordul la care au ajuns liderii europeni mergând în directia crearii unei regiuni mai coerente din punct de vedere fiscal. Interventia organismelor comunitare în constructia politicilor fiscale nationale este un pas foarte important: o parte din suveranitatea nationala este afectata în numele stabilitatii macroeconomice.

Deficitele structurale, cele care tin seama de cresterea potentiala, pe termen lung a PIB, si de situarea în cadrul ciclului economic, urmeaza sa fie limitate la 0,5% din PIB. Într-o lume în care finantarea devine tot mai dificila, hotarârea ar asigura stabilizarea necesitatii de finantare, fapt care constituie o decizie înteleapta pe termen lung.

Pe termen mai scurt însa, efectul de frânare al economiei europene impus de masurile de austeritate ar putea fi dureros. 

"Europa a ales o integrare mai puternica. În fata amenintarii cresterii costurilor de împrumut care poate aduce în genunchi orice debitor, cea mai puternica economie a Europei-respectiv Germania- si-a impus punctul de vedere, imprimând calea austeritatii. Criza actuala nu este rezolvata cu aceste decizii ; ramâne- de exemplu- de stabilit cum vor fi alimentate rezervele FMI cu cateva sute de miliarde de Euro suplimentare, pentru ca aproximativ 600 de miliarde Euro, noul nivel al resurselor sale, tot nu ar fi de ajuns. China, Japonia si alte state cu rezerve, în principal cele emergente, ar trebui sa vina si ele cu contributii masive pentru a stabiliza cu adevarat lucrurile", a aratat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.


Din unele puncte de vedere România are o situatie mai avantajoasa decât multe alte tari europene. Datoria publica se situeaza sub reperul de 60% din PIB, iar ajustarile bugetare deja proiectate urmeaza – în scenariul optimist – sa ne duca înspre un deficit de 1,9% din PIB în 2012. Umbrela UE deasupra bugetului ar urma sa asigure, pentru toate tarile care vor adera la noul tratat, o garantie a disciplinei bugetare, întrucât la urma urmei europenii vor putea interveni atunci când lucrurile scapa de sub control.

"Din acest punct de vedere, summit-ul creeaza oportunitati, încrederea transferata înspre Est putând fi benefica perceptiei investitorilor. Iar nivelul nostru de datorie publica este de aproximativ 40% din PIB, sensibil sub limita impusa. Exista însa si riscuri majore : în cazul unor derapaje, UE va putea interveni în politica fiscala, fapt care, în ciuda tuturor dezmintirilor, ar putea însemna interventii în sistemul de taxe".

"Într-un caz aparent îndepartat (dar nu imposibil de imaginat, având în vedere perspectiva economiei globale), o sub-performanta accentuata la nivelul veniturilor publice ar duce la cresterea cotei de impozitare unice sau introducerea mai multor paliere de impozitare, fapt care ar constitui o lovitura grea pentru economie. Vestea buna este ca daca ne facem treaba cu seriozitate, nu supraestimam veniturile si reducem risipa, vom evita acest pericol si vom beneficia de apartenenta la un bloc mai stabil macroeconomic. În plus, politicile de investitii trebuie dirijate inteligent, altfel austeritatea ar fi in zadar", a precizat Victor Safta.

X- Trade Brokers DM SA este o casa de brokeraj înfiintata în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizata si monitorizata de institutiile locale care reglementeaza pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.

X- Trade Brokers actioneaza ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piata de instrumente derivate- Contracte pentru Diferenta (CFD-uri) si Optiuni- având ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de marfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzactioneaza instrumente derivate pe piata extrabursiera, decontarile tranzactiilor efectuându-se direct între participantii la piata (institutii financiare, banci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / închiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent la conturile de investitii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienti care tranzactioneaza lunar un volum ce depaseste 25 miliarde Euro (in marja). Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piata din România, X-Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 si este autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 16.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jonas
I use Scottrade and love it! The stream from Scott works great. I don't know about BofA, but I sspceut it's comparable. I'd think again about using Scottrade, they do one thing only and are very good at it. BofA does hundreds of things, some good, some not so good.
Leo
buna...in seara asta m'am irnots si eu de la lacul sfanta ana...si vreau sa zic ca a fost foarte frumos.....ne am campat cu cortul langa cabana sfanta ana si vreau sa zic ca a fost foarte tare pentru ca seara cum se intuneca vin ursii in speranta ca vor gasi si ei ceva de mancare...dar norocul nostru a fost ca acolo sunt caini care sunt destul de inteligenti......seara fiecare caine isi alege cate un "stapan" si ii pazeste cortul pana dimineata....iar daca vine ursul toti cainii sar pe el....azi noapte a fost foarte distractiv la un moment dat....venise vreo 3 ursi...si deja cei campati din juru nostru nu mai aveau foc de tabara si s au bagat la somn.......si intre timp si au facut aparitia si ursii in camping....la un moment dat era un urs la un cos de gunoi care se balansa....si a fost atat de comic ca zici ca se dadea in leagan:)))
Jazlyn
You know what, I'm very much ilnciend to agree.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar