transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-11-2011

Europa primeste un nou vot de incredere - editorial Tradeville

Europa primeste un nou vot de incredere - editorial Tradeville Am indicat ieri ca in lumina unor informatii care au inceput sa circule in subteran am decis sa renunt cel putin temporar la testarea vulnerabilitatii unor valute emergente in raport cu dolarul american (vedeti „Autoritatile europene par sa se regrupeze”; site-ul Tradeville, 28 noiembrie).

In perioada mentinerii ipotezei abandonate ieri (mai putin de o luna, si in unele cazuri mai putin de doua saptamani), dolarul australian a pierdut aproape 7% (AUD/USD de la 1,05 la 0,98). Forintul unguresc si realul brazilian au pierdut aproape 5% (USD/HUF de la 224 la 235, USD/BRL de la 1,77 la 1,86). Lira turceasca a pierdut aproape 4% (USD/TRY de la 1,80 la 1,87). Rupia indoneziana a pierdut aproape 1% (USD/IDR de la 9000 la 9070).

Informatiile din subteran la care am facut referire si ieri privesc existenta unor negocieri active in directia conturarii unei uniuni fiscale formale in zona euro. Regruparea autoritatilor politice se intampla inaintea ultimului summit pan-european din acest an programat pentru 9 decembrie, si pare destinata in mod prioritar deblocarii unor interventii mai importante ale Bancii Centrale Europene in pietele de bonduri. Dobanzile bondurilor guvernamentale germane cresc inca de la inceputul acestei luni, si cu datele disponibile acum aceasta evolutie poate fi explicata macar partial printr-o modificare de atitudine a cabinetului Merkel vizavi de perspectiva conturarii unei uniuni fiscale in zona euro.

Intriganta de asemenea a fost precizarea pe care presedintele francez Nicolas Sarkozy a facut-o joi dupa intalnirea avuta cu cancelarul german Angela Merkel si noul premier italian Mario Monti.
Mai exact, presedintele Sarkozy a promis ca va respecta independenta Bancii Centrale Europene si ca se va abtine de la a mai face aprecieri in legatura cu ceea ce institutia ar trebui sa faca. Parisul intelege probabil ca daca Banca Centrala Europeana ar ceda in directia unor interventii mai importante in pietele de bonduri, cedarea trebuie pusa in mod credibil in legatura cu motivatii de ordin pur monetar si nu cu presiuni politice.

Poate ca toate cele de mai sus sunt un nou bluff, frumos impachetat si livrat via Reuters. Dar in debutul saptamanii informatiile din subteran gaseau piete supra-vandute, si am apreciat ca a continua sa testez ipoteza unor deprecieri importante ale valutelor emergente nominalizate nu se mai justifica in termeni de risk/reward.


Mihai Nichisoiu
Analist piete internationale
Tradeville S.A.


SSIF Tradeville SA nu face consultanta de investitii si nici recomandari de investitii. Rapoartele prezentate de societate reprezinta simple materiale informative care prezinta in mod obiectiv date despre piete financiare, emitenti si sectoare de activitate. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru tranzactiile efectuate pe baza acestor Rapoarte.

SSIF Tradeville SA nu are interese proprii, de nicio natura, inclusiv financiara si nici nu se afla (societatea, persoanele relevante din cadrul societatii sau orice persoane implicate cu acestea) in situatii de conflict de interese cu emitentii la care se refera Rapoartele. SSIF Tradeville SA a elaborat si implementat in cadrul societatii o Procedura interna pentru evitarea si gestionarea conflictelor de interese; in situatia in care conflictele de interese nu pot fi evitate, acestea vor fi aduse la cunostinta publicului cel tarziu la data furnizarii Rapoartelor. Datele utilizate pentru redactarea Rapoartelor au fost obtinute din surse considerate a fi de incredere, insa nu avem nicio garantie privind corectitudinea acestora.

Investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice incluzand fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Performantele trecute nu reprezinta garantii ale performantelor viitoare ale instrumentelor financiare.

S.S.I.F. Tradeville S.A., B-ul. Unirii 19, bl. 4B, Bucuresti, Romania tel: (021) 336 93 25, fax: (021) 336 92 33; Autorizata prin Decizia CNVM nr. 398/15.02.2005.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mattie
This has made my day. I wish all poistgns were this good.
Brenley
I could watch Schndielr's List and still be happy after reading this.
Bubbie
Such an impressive asenwr! You've beaten us all with that!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar