transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-07-2012

Getin Noble Bank Group of Companies deschide in Romania o sucursala Noble Securities

Getin Noble Bank Group of Companies deschide in Romania o sucursala Noble Securities Getin Noble Bank Group of Companies, grup financiar European cu linii de business în retail banking, private banking, fonduri de investiţii, pieţe financiare, consultanţă financiară şi imobiliară, leasing şi asigurări, face un prim pas pe piaţa românească deschizând la Bucureşti o sucursală a casei sale de brokeraj Noble Securities.

Getin Noble Bank Group of Companies şi Getin Holding – grupuri de origine poloneză, “înrudite” ca business şi acţionariat majoritar- au avut în ultimii ani o expansiune greu de egalat, atât pe piaţa de origine, cât şi la nivel Sud-Est European, marcând achiziţii şi/sau fuziuni de amploare. Companiile sunt listate la Bursa de la Varşovia, iar Getin Holding a fost inclusă în 2008 în WIG20, indicele bursier polonez care cuprinde cele mai mari 20 de firme.

Getin Noble Bank operează sub două branduri: Getin Bank (retail banking) şi, respectiv, Noble Bank (private banking). Din grupul Getin Noble Bank fac parte, de asemenea, companiile Noble Securities (casă de brokeraj), Noble Funds (fonduri de investiţii), Getin Leasing (companie de leasing), Open Finance (consultanţă financiară), Home Broker (intermedieri imobiliare şi de credite imobiliare) şi Open Life (asigurări de viaţă). La rândul său, Getin Holding deţine companii în Polonia (banca pentru IMM-uri Idea Bank, firma de consultanţă financiară PDK, alte firme în domeniile leasing, asigurări etc), Rusia (banca Kubanbank şi firma de leasing Carcade), Belarus (Sombelbank), Ucraina (Idea Bank Ukraine).

“Pieţele trec prin etape deloc uşoare la nivel European; cu toate acestea, grupul nostru a crescut continuu în ultimii ani. Anul trecut, de exemplu, grupul nostru financiar a achizitionat două bănci, una în Polonia, cealaltă în Rusia, a realizat numeroase alte investiţii pentru dezvoltarea firmelor componente şi totuşi, în final, am realizat un profit net consolidat de 480 milioane EUR (Getin Noble Bank şi Getin Holding). Cu acest istoric, lansarea pe piaţa din România a sucursalei Noble Securities era un pas firesc în extinderea regională.
Am reuşit să construim o echipă puternică la Bucureşti, care va susţine tranzacţionarea prin platforma noastră online şi luăm în calcul extinderea gamei de produse şi servicii în viitor”, a arătat Czcibor Dawid, CEO Noble Securities.

Noble Securities (numită iniţial Dom Maklerski Polonia Net) a fost înfiinţată în 1994, fiind una dintre primele case de brokeraj din Polonia. În 2008, compania a fost achiziţionată de Getin Holding, iar din 2012, ca urmare a unei reorganizări interne, Noble Securities a fost inclusă în Getin Noble Bank Group of Companies.

Noble Securities este acreditată de organismul de profil din Polonia, precum şi de către Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare din România (CNVM). Conform reglementărilor CNVM, fondurile clienţilor nu părăsesc teritoriul României şi sunt depozitate într-un cont bancar separat de cele ale companiei. În plus, conform Depozitarului Naţional al Poloniei, clienţilor Noble Securities le este garantat un plafon minim de 19.000 EUR per client.

Noble Securities oferă investitorilor peste 200 de instrumente financiare pe care aceştia le pot tranzacţiona prin intermediul platformei Noble Markets. În Polonia, Noble Securities este implicată în emisiuni de acţiuni, tranzacţii cu certificate de emisii CO2 şi certificate “verzi” etc. “Noble Securities se lansează în România într-o primă etapă cu platforma Noble Markets, care permite tranzacţionarea directă online a cca 200 de instrumente financiare- Contracte pentru Diferenţa (CFDs) pe piaţa forex, mărfuri, acţiuni internaţional şi indici bursieri. Pentru etapele următoare, luăm în calcul introducerea pe piaţa românească a altor instrumente financiare, intrarea ca SSIF pe Bursa de Valori Bucureşti etc “, a precizat Victor Safta, directorul sucursalei din România a Noble Securities.

Noble Markets are la bază platforma Meta Trader (4 şi 5), una dintre cele mai cunoscute şi “prietenoase”. Pentru deschiderea unui cont real în platforma Noble Markets, suma minimă necesară este de 2.000 lei sau echivalent EUR. Conturile demonstrative pot fi deschise oricând de către cei care doresc să îşi exerseze sau să-şi perfecţioneze sistemul de tranzacţionare.

“Piaţa românească de profil are un mare potenţial, iar <<apetitul>> pentru tranzacţionarea pe pieţele financiare abia a fost puţin stimulat... Altfel spus, avem destul de muncă, dar în maxim 3 ani Noble Securities va fi lider de piaţă, pe o piaţă în creştere”, a arătat Victor Safta.

Casa de brokeraj Noble Securities face parte din grupul financiar European Getin Noble Bank Group of Companies, cu activitate în retail banking, private banking, fonduri de investiţii, pieţe financiare, consultanţă financiară şi imobiliară, leasing şi asigurări. La rândul său, Getin Holding deţine bănci, companii de leasing şi asigurări, precum şi alte companii în domeniul financiar în Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus şi România. Getin Noble Bank Group of Companies şi Getin Holding sunt grupuri de origine poloneză, “înrudite” ca business şi acţionariat majoritar. Acţionarul majoritar al celor două grupuri este omul de afaceri Leszek Czarnecki, Doctor în Ştiinţe Economice.

În 2011, Getin Noble Bank a realizat un profit net de 230 milioane EUR, iar Getin Holding a obţinut un profit net de 250 milioane EUR.

Casa de Brokeraj Noble Securities este reglementată şi autorizată de organismul de profil din Polonia, iar filiala din România se află inclusiv sub supravegherea Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Tranzacţiile se realizează prin intermediul platformei Noble Markets, care oferă peste 200 de instrumente financiare: perechi valutare, acţiuni, indici bursieri şi mărfuri. Prin platforma Noble Markets se realizează tranzacţii în marjă (maxim 1:100); astfel, se pot realiza tranzacţii cu o valoare mai mare decât suma alocatat. Atunci când se tranzacţionează în marjă, se utilizează efectul de levier , care amplifică atât câştigurile, cât şi pierderile potenţiale: o marjă de 1% (1:100) permite realizarea unei tranzacţii de 1.000 EUR blocând în contul de tranzacţionare doar 10 EUR (1000 EUR*1%)..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar