transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2012

Hedge 4 - cel mai avansat produs tehnologic in domeniul tranzactionarii (P)

Hedge 4 - cel mai avansat produs tehnologic in domeniul tranzactionarii (P)

Platforma de tranzactionare Hedge 4 este cel mai avansat produs tehnologic in domeniul tranzactionarii. Este prima platforma care permite oricui sa tranzactioneze Forex, CFD-uri si Futures folosind strategia “Hedged Arbitrage”. Exact cum fac bancile si brokerii pentru a genera profituri mari, practic fara niciun risc.

Folosind strategia de tranzactionare “Hedged Arbitrage”, beneficiezi in acelasi timp de “Arbitraj” (profit instant) si de “Hedging” (acoperirea riscului).


La fel ca o BANCA sau ca un BROKER, cu Hedge4 poti agrega preturile din pana la 100 de surse din intreaga lume si poti alege cel mai bun pret pentru tranzactiile tale.

Un exemplu: Sa zicem ca vrei sa cumperi sau sa vinzi Euro contra Dolarul American si cauti cel mai bun pret posibil. Banci si brokeri diferiti iti pot oferi preturi diferite pentru Euro/Dolar. Hedge4 te ajuta sa le gasesti si sa beneficiezi de ele instantaneu.

In mod normal, preturile se schimba atat de rapid, incat este imposibil sa le alegi “manual”.

Dar Hedge4 face asta in milisecunde - mult mai rapid decat ar putea un om.
 
Sa presupunem ca avem 3 banci (A, B, C) si 3 brokeri (X, Y, Z) si toti ofera preturi usor diferite pentru Euro/Dolar. In functie de ce vrei sa faci, adica sa cumperi sau sa vinzi, vei vedea 12 preturi diferite. In general, pretul de cumparare (cerere) e putin mai mare decat cel de vanzare (oferta).

Daca folosesti Hedge4, vei vedea toate preturile din piata si vei putea alege cel mai mic pret de cumparare sau cel mai mare pret de vanzare, astfel incat sa iti maresti castigul.
 
Si-acum vine partea cea mai buna:

De multe ori si pentru doar cateva zecimi de secunda, se intampla ca pretul de cumparare de la un broker sau o banca sa fie mai mic decat pretul de vanzare de la alt broker sau banca!
 
Asta inseamna ca poti cumpara mai ieftin si vinde mai scump - in acelasi timp. Diferenta dintre cele doua inseamna un profit instantaneu, cu practic ZERO risc.
 
Astfel de tranzactii se numesc ARBITRAGE! Hedge4 recunoaste arbitrajul in piata, te alerteaza si face automat toate tranzactiile necesare in cateva zecimi de secunda.

Pentru a afla mai multe despre Hedge4 si pentru a experimenta cum lucreaza, poti descarca si testa GRATUIT o versiune DEMO.

Poti vedea de asemenea o prezentare online detaliata despre cum tranzactioneaza Hedge4 in mod automat. Viziteaza site-ul nostru la www.Hedge4.com si www.hedging.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar