transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-03-2012

Leul iese din zona periculoasa, sprijinit de BNR si FMI

Leul iese din zona periculoasa, sprijinit de BNR si FMI Pragul de 4,37 este important în primul rând pentru populatie ; pentru pietele financiare locale si internationale, nivelul de 4,4 este cel care ar da semnalul deprecierii leului. În apropierea Sărbătorilor de Paste, e de asteptat ca leul să se aprecieze. Investitorii sunt pregatiti pentru EURRON în crestere ; pe termen lung, BNR ar putea "lăsa" leul să evolueze lin în tendinta pietelor financiare, respectiv peste 4,37.

Leul a agitat spiritele pe 15 martie, când a depăsit palierul psihologic de 4,37 lei pentru 1 Euro, ducând astfel referinta BNR la niveluri record, dar a ramas ulterior pe un palier în jurul acestei valori, neînregistrînd alte fluctuatii majore. Pentru piata interbancară însă, pragul de 4,4 lei pentru 1 Euro, pe care moneda natională l-a atins în iunie 2010, este un reper mai important, reprezentând atât un nivel psihologic semnificativ, cât si vârful istoric atins în interiorul unei sedinte de tranzactionare.

"Dacă pragul de 4,4 pentru EURRON ar fi fost depăsit de la "primul asalt", atunci ar fi antrenat interesul investitorilor pe pietele financiare de a specula mai departe si mai accentuat pe deprecierea leului, conducând astfel la o miscare amplă a căderii monedei nationale, cu care nici BNR nu s-ar fi simtit confortabila. Barajul impus de Banca Centrală pare a fi unul dintre cele mai importante motive ale stabilizării recente a cursului de schimb", a arătat Claudiu Cazacu, analist-sef al sucursalei din România a X-Trade Brokers.

Leul a beneficiat de "scutul" BNR, împreună cu eliberarea unei noi transe de 500 milioane de Euro din acordul preventiv cu FMI. Evaluarea predominant optimistă a unui oficial al Fondului, care a precizat că "toate tintele programului au fost atinse", a împrăstiat partial temerea instalată de riscul unor derapaje ale cheltuielilor bugetare într-un an electoral.
Leul a beneficiat si de un modest impuls pozitiv din partea interesului manifestat de patru companii înregistrate în jurisdictii externe pentru privatizarea CupruMin: pretul minim de vânzare este stabilit la aproximativ 60,25 milioane Euro, procesul de privatizare fiind mai degrabă un factor de impact psihologic asupra cursului de schimb.

În aceasta săptămână, BNR va decide cel mai probabil să scadă dobânda de referintă până la 5,25%, având suficient spatiu de operare întrucât inflatia nu ne pune probleme majore. O dobândă mai mică reduce însă în mod traditional apetitul pentru detinerea monedei respective, dar diferenta între dobânda de referintă a BNR pentru lei si cea promovată de Banca Centrală Europeană pentru Euro (în prezent de 1%) rămâne încă destul de confortabilă.

"Leul rămâne atractiv pentru plasamente, mizând pe diferentialul de dobândă chiar si la o dobandă de referintă de 5,25%. Însă tendinta de scădere a dobânzilor la titlurile de stat poate amplifica vulnerabilitatea leului pe termen mediu", a precizat Claudiu Cazacu.

Cursul de schimb ar putea traversa o perioadă de relativă stabilitate pe termen scurt, în cazul în care BNR nu ne va surprinde cu o decizie de politică monetară opusă fată de cea asteptată. Este chiar de luat în calcul un impact pozitiv asupra leului pe măsură ce ne apropiem de perioada Sărbatorilor de Paste, care aduc traditional fluxuri din partea celor care lucrează în străinătate, din conversia în lei a veniturilor obtinute în Euro. Însă, în acelasi timp, investitorii pe pietele internationale de capital ar putea căuta un nou moment prielnic pentru pozitionarea lor împotriva leului, speculând o eventuală extindere a crizei datoriei europene către Portugalia si Spania ori indicii de relaxare a disciplinei bugetare.

"Semnalul oferit de piata valutară în ultimele două săptămâni a fost limpede: investitorii sunt pregătiti să ducă mai sus cotatia EURRON... dacă îi "lasă" BNR, desigur. Deocamdată cel putin, BNR "spune nu", asa încât speculatorii rămân "la pândă". Pe termen lung însă, este foarte posibil ca BNR să nu se mai "opună" tendintei principale a pietei (respectiv de depreciere usoară a leului), asumându-si însă în continuare rolul de a netezi fluctuatiile si de a permite o evolutie lină ; în caz contrar, cresterile bruste ar putea crea panică in pietele financiare, iar tendinta de depreciere a leului s-ar putea autoalimenta, conducând la o scădere nejustificată a monedei nationale", a arătat Claudiu Cazacu.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiintată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 21 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată si monitorizată de institutiile locale care reglementează pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.
X- Trade Brokers actionează ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piată de instrumente derivate- Contracte pentru Diferentă (CFD-uri) si Optiuni- având ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de mărfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzactionează instrumente derivate pe piata extrabursieră, decontările tranzactiilor efectuându-se direct între participantii la piată (institutii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / închiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent la conturile de investitii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 30.000 de clienti care tranzactionează lunar un volum ce depăseste 35 miliarde Euro (in marja).

Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piata din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 si este autorizata de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 21.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Puja
for all who know me (rabbit) a.d.r sac chapter. I wntaed to say thanks for the brotherhood, this is one great place to set my wheels on the ground. For those who want it just ask.. I appreciate all my brothers and if you need anything just ask!
Orapan
Hey Lady! Great merchandise, beauitfully crafted; love the prints. Any other motifs you may be thinking about, print-wise that is .Will keep checking back. So proud of you and hope this takes off!!!!
Geordanis
This was a most timely atircle...at least for me! I too originally found the same problem with a small group of sellers buying from each other. What I have since found is that there are a few like that, recognize them and move on - the rest are truly willing to help each other out. I also had an issue with spending the money and not selling anything. But you are right, if used as a marketing tool it makes more sense. I have much better luck with BNR's instead of BNS's. I stay on those lists forever! LOL. Well, off to see where I can buy in!Thanks - Dotti
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar