transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2015

Libra Internet Bank a lansat un nou produs de economisire cu o componenta investitionala

Libra Internet Bank a lansat un nou produs de economisire cu o componenta investitionala

Libra Internet Bank lanseaza un nou produs de economisire care permite clientilor sa investeasca in unitati de fond, avand acces in paralel si la un depozit garantat, pe o perioada de sase luni si dobanda fixa.

Depozitul cu unitati de fond permite clientilor sa investeasca in doua directii: 50% intr-un depozit garantat cu dobanda la 6 luni si 50% intr-unul dintre fondurile de investitii administrate de OTP Asset Management Romania SAI SA (OTP AvantisRO sau OTP Obligatiuni), avand avantajul unor castiguri mai mari decat la un depozit obisnuit.

Clientii beneficiaza de o dobanda atractiva de 2.10% p.a pentru depozitul standard la 6 luni, majorata in cazul investitiei in fondul de actiuni cu un bonus procentual de 1%, dar si de valoarea la zi a unitatilor de fond cumparate la constituirea depozitelor, in functie de evolutia inregistrata de fondul de investitii in ultimele 6 luni.

Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice si poate fi constituit pe o perioada de maxim 6 luni.

Libra Internet Bank si-a imbogatit semnificativ indicatorii, la jumatatea anului 2015, inregistrand un profit net record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe piata bancara din Romania, Libra Internet Bank se remarca prin produse inovatoare, iar de curand a lansat produsul Contul Online, primul, dar mai ales singurul cont online din Romania 100% gratuit.

Prezenta pe piata locala din 2007, OTP Asset Management Romania SAI S.A. se afla in top sase administratori de fonduri de investitii din Romania, dupa activele aflate in administrare.

 Compania administreaza o gama diversificata de fonduri de investitii, oferind investitorilor posibilitatea de a accesa investitiile in actiuni, prin intermediul OTP AvantisRO, investitiile in titluri de stat si obligatiuni, prin intermediul  OTP Obligatiuni, OTP Comodis, OTP Euro Bond si OTP Dollar Bond, dar si posibilitatea de a accesa strategii inovatoare de Absolute Return, prin intermediul OTP Premium Return.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nada
I want to build a blog in wordpress where I can share phoots, have people upload phoots and everyone can rate them. Can anybody recommend a good theme or some tips? Free is preferred or like, under $100.. . Thanks!.
Florin
Daca te-ai saturat sa muncesti pentru altii, daca vrei sa-ti construiesti o situatie financiara si sa devii om liber, daca ai incredere in tine si-n capacitatea ta de a realiza tot ceea ce-ti propui, eu iti pot oferi o solutie. Depinde numai de tine sa o valorifici. Trimite \"INFO\" Lla adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com si vei primi mai multe detalii.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar