transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-11-2015

Libra Internet Bank devine agent de plata pentru Depozitarul Central

Libra Internet Bank devine agent de plata pentru Depozitarul Central

Depozitarul Central informează că Libra Internet Bank a devenit agent de plată pentru institutie, prin intermediul acestuia urmând să fie efectuate plăti de dividende sau alte sume de bani, pentru emitentii de instrumente financiare care vor desemna respectiva institutie de credit drept agent de plată propriu.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil, emitentii distribuie dividendele si orice alte sume cuvenite detinătorilor de valori mobiliare prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare decontare si registru.

“Parteneriatul cu Libra Internet Bank face parte din proiectul Depozitarului Central de a extinde numărul agentilor de plată prin care se pot efectua plăti de dividende sau alte sume de bani. Acest demers are ca scop final oferirea unei game variate de optiuni si se înscrie în preocupările permanente ale echipei Depozitarului Central de a oferi tuturor clientilor servicii profesioniste, care să vină în întâmpinarea cerintelor pietei”, a declarat doamna Silvia Buicănescu, Director General al Depozitarului Central.

“Suntem convinsi că acest parteneriat reprezintă o colaborare de lungă durată cu Depozitarul Central, pe care îl considerăm un partener de încredere de multi ani. Noul parteneriat confirmă faptul că ne dorim să contribuim la dezvoltarea pietei de capital si să le oferim clientilor nostri servicii de cea mai bună calitate”, a declarat Eugen Goga, Director Libra Internet Bank.

Distribuirea dividendelor prin intermediul Depozitarului Central se efectuează astfel: pentru actionarii care sunt clienti ai unor intermediari participanti ai Depozitarului Central, plata se face în conturile respectivilor participanti, care, mai departe, înregistrează sumele cuvenite în numele clientilor proprii; pentru actionarii care nu au cont deschis la un intermediar, plata se face direct în contul bancar indicat anterior de actionar sau în numerar, la oricare din agentiile sau sucursalele agentului de plată desemnat de emitent.

Serviciul de distribuire a dividendelor prin intermediul Depozitarului Central se adresează atât emitentilor listati pe pietele reglementate, celor tranzactionati pe sistemele alternative de tranzactionare, cât si societătilor care nu mai sunt prezente pe piata de capital, dar care sunt preocupate de asigurarea unui tratament corect si egal al actionarilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Introduceti meCum sa faci bani pe net! Daca acum ai la dispozitie un minunat curs care te invata total gratuit cum sa faci bani pe net, de ce sa nu-l folosesti? E simplu, e usor, e frumos si fara obligatii! Invata repede, pas cu pas, cum sa faci bani pe net! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cere detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.comsajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar