transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-10-2013

Noble Securities va prezenta trei webinarii sustinute de Steve Nison, incepand cu 24 octombrie 2013

Noble Securities va prezenta trei webinarii sustinute de Steve Nison, incepand cu 24 octombrie 2013

Steve Nison este recunoscut la nivel mondial drept cel care, începând cu anii '80, a oferit lumii occidentale tehnicile de tranzacționare care folosesc graficele de tip "lumânări japoneze" ("candlesticks"); de atunci, lumânările japoneze au devenit cea mai răspândită metodă de analiză pe grafice utilizată în trading.

Compania lui Steve Nison (Candlecharts.com) realizează programe de pregătire pentru firme de trading şi analişti, precum şi consultanţă privind analiza tehnică; între clienţii deserviţi se află companii de renume mondial precum Fidelity Investments, J.P. Morgan, Goldman Sachs, The Bank of New York, Morgan Stanley etc.

Steve Nison a susţinut o mulţime de seminarii pentru instituţii şi companii; expertul american şi-a prezentat strategiile de trading în 16 ţări, în faţa a mii de traderi şi analişti.

În România, Noble Securities va prezenta o serie de 3 webinarii susţinute de Steve Nison. "Majoritatea traderilor utilizează analiza lumânărilor japoneze, întrucât aceasta oferă rapid o imagine de ansamblu în ceea ce priveşte dinamica pieţei pe diferite intervale, de la un minut la ani de zile. Tehnica datează de câteva secole, fiind iniţial folosită de către comercianţii japonezi de orez, iar Steve Nison este cel care a făcut-o cunoscută lumii occidentale, prin două bestselleruri, programe de instruire, consultanţă etc. În prezent, graficele de lumânările japoneze sunt folosite de investitori din toată lumea pentru a deschide poziţii şi a identifica inversările de trend, fiind cele mai populare instrumente de analiză tehnică", a arătat Silviu Pojar, Sales Manager Noble Securities- sucursală România, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding.O lumânare japoneză este formată din patru elemente: preţul de deschidere (preţul activului la momentul zero al intervalului de timp considerat- minut, sfert de oră, oră etc), preţul de închidere (preţul activului la finele intervalului de timp considerat), "umbra superiora" (maximul de preţ atins în intervalul de timp considerat) şi "umbra inferioară" (minimum de preţ din intervalul analizat).

"Înălţimea, alternanţa şi modul de dispunere a lumânărilor se încadrează în diferite modele de analiză, care sugerează anumite modificări ale evoluţiei unui activ; desigur însă că aceste configuraţii trebuie să fie în general confirmate şi de alte elemente de analiză tehnică sau fundamentală", a precizat Silviu Pojar.

Steve Nison este autorul a două bestselleruri privind analiza bazată pe lumânările japoneze, cărţile fiind traduse în 6 limbi. Nison are un MBA în Finanţe şi Investiţii şi deţine prestigioase acreditări în domeniu.

Primul webinar susţinut de Steve Nison și prezentat de Noble Securities va fi disponibil oricarei persoane interesate şi va avea tema "Introducere în utilizarea lumânărilor japoneze și a strategiilor de tranzacționare"; difuzarea sa se va face pe 24 octombrie, cu două reluări în 7 si 21 noiembrie.
 
"Următoarele două webinarii vor fi concentrate pe formaţiunile de lumânări japoneze, diferite elemente de analiză tehnică şi vor aborda o serie de exemple practice; aceste două webinarii vor fi dedicate exclusiv clienţilor activi Noble Securities (cu contracte și depozite de tranzacționare), aceştia având, de altfel, acces nelimitat la toate cele 3 webinarii, pe care le pot viziona oricând şi de oricâte ori doresc", a arătat Silviu Pojar.

Webinariile vor dura între 50-70 de minute fiecare, detaliile de participare fiind prezentate pe website-ul companiei Noble Securities.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Quiana
We\'ve arvreid at the end of the line and I have what I need!
matzcrorkz
tzpYxr I truly appreciate this blog. Much obliged.
cheap backlinks
QFomgi Great blog.Really thank you! Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar