transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2012

Pana la finalul anului 2012, Euro va avea variatii importante - analiza Noble Securities

Pana la finalul anului 2012, Euro va avea variatii importante - analiza Noble Securities

„Câstigarea alegerilor de către Barack Obama, care s-a aflat la conducerea SUA în perioada de criză economică profundă, demonstrează încrederea pe care i-o acordă acestuia în continuare majoritatea publicului american si deci posibila sustinere pe care o vor avea măsurile pe care le va propune presedintele reales. Cercurile financiare au fost împărtite în ceea ce priveste realegerea presedintelui american: o parte si-au manifestat neîncrederea privind sansele ca problemele Americii să fie curând rezolvate, iar o altă parte a fost satisfăcută de rezultat, liniile directoare ale abordării administratiei Obama fiind cunoscute, iar investitorii manifestându-si aversiunea fată de risc”, a arătat Victor Safta, Director General Noble Securities - sucursala România, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Groups of Companies & Getin Holding.

În primul interval după anuntarea rezultatelor alegerilor din SUA, Dolarul American s-a depreciat usor fată de Euro, „ca un semnal” că măsurile administratiei Obama de stimulare a economiei si continuarea politicii de “quantitative easing” vor alimenta scăderea dolarului. În continuare însă, pe parcursul zilei de miercuri 7 noiembrie, trendul a fost de întărire a monedei Americane: prin câstigarea alegerilor de către Barack Obama, pietele stiu de principiu la ce măsuri si evolutii pot spera, iar investitorii au apreciat „stabilitatea”; este drept că, în acelasi interval, din partea Uniunea Europene au venit vesti negative care au contribuit la deprecierea monedei Euro, astfel încât Dolarul American a fost în câstig în raport cu moneda unică.

Comisia Europeană a redus estimarea privind cresterea economiei Zonei Euro în 2013 de la 1% la 0,1% si a prognozat noi niveluri record ale somajului spre 12%. “Revizuirile au fost mari si este foarte probabil să nu se oprească aici...  Este foarte posibil ca Spania, Grecia si Italia să înregistreze rezultate mai slabe decât cele estimate, având în vedere că încă nu au fost realizate schimbări economice fundamentale... Spania- în primul rând- este  într-o “lumină” cel putin neclară si cred că va avea o scădere economică mai pronuntată decât cea estimată la 1,4%, iar în ceea ce priveste Grecia- situatia continuă să fie pe muchie de cutit”, a precizat Victor Safta.

Perioada următoare nu se arată a fi usoară nici în Europa si nici în SUA: cresterea economică a Germaniei, cea mai puternică economie din UE a fost revizuită negativ de la 1,7% la 0,8% în 2013, iar SUA trebuie să facă fată asa numitei “prăpastii fiscale”: dacă democratii si republicanii nu ajung la un acord până la sfârsitul acestui an, atunci vor intra în vigoare o serie de reduceri bugetare si cresteri de taxe menite să scadă deficitul public, dar cu implicatii asupra cresterii economice încă neintrate pe un trend ferm si sustenabil.

“Astfel, până la sfârsitul acestui an, Euro are în fată o perioadă în care sunt foarte posibile variatii consistente; având în vedere că în curând vor fi alegeri si în România, Leul  ar putea deveni  foarte volatil, cu influentele de rigoare asupra exportatorilor pe de o parte si asupra celor cu credite în Euro, pe de altă parte”, a arătat Victor Safta.

In 2012, grupul financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding a facut primul pas in Romania, deschizand sucursala locala a firmei de brokeraj Noble Securities.
Getin Noble Bank Group of Companies detine banci (retail banking, private banking, corporate banking), fonduri de investitii, companii de consultantă financiară si imobiliară, leasing si asigurări. La rândul său, Getin Holding detine bănci, companii de leasing si asigurări, precum si alte companii în domeniul financiar în Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si România. În 2011, Getin Noble Bank a realizat un profit net de 230 milioane EUR, iar Getin Holding a obtinut un profit net de 250 milioane EUR. Getin Noble Bank Group of Companies si Getin Holding sunt grupuri de origine poloneză, “înrudite” ca business si actionariat majoritar. Actionarul majoritar al celor două grupuri este omul de afaceri Leszek Czarnecki, Doctor în stiinte Economice.

Casa de Brokeraj Noble Securities este reglementată si autorizată de organismul de profil din Polonia, iar filiala din România va opera inclusiv sub supravegherea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Tranzactiile se realizează prin intermediul platformei Noble Markets, care oferă peste 200 de instrumente financiare: perechi valutare, actiuni, indici bursieri si mărfuri. Prin platforma Noble Markets se realizează tranzactii în marjă (maxim 1:100); astfel, se pot realiza tranzactii cu o valoare mai mare decât suma alocatat. Atunci când se tranzactionează în marjă, se utilizează efectul de levier , care amplifică atât câstigurile, cât si pierderile potentiale: o marjă de 1% (1:100) permite realizarea unei tranzactii de 1.000 EUR blocând în contul de tranzactionare doar 10 EUR (1000 EUR*1%).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar