transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-05-2014

Pietele financiare, privire de ansamblu - material TeleTrade

Pietele financiare, privire de ansamblu - material TeleTrade

Potrivit raportului publicat de Markit Economics, indicele PMI final a crescut de la 53.1 la 54 puncte in luna aprilie. Indicele final PMI din sectorul serviciilor s-a imbunatatit, inregistrand o crestere de la 52.2 la 53.1 puncte. Sectorul privat s-a extins a zecea luna la rand si a atins cel mai inalt nivel din mai 2011. O crestere modesta a fost inregistrata si de sectorul productiei.

In zona euro, ocuparea fortei de munca a crescut in aprilie. Perspectivele de crestere raman optimiste datorita extinderii volumului de comenzi noi si a productiei in curs.

Potrivit rezultatelor economice publicate de Eurostat, in martie, vanzarile cu amanuntul in zona euro au crescut cu 0.3% fata de cresterea de 0.1% din februarie, in conditiile in care economistii considerau ca nu vor exista modificari fata de luna martie. In ianuarie, vanzarile au crescut cu 1%.

In termeni anuali, vanzarile cu amanuntul s-au extins cu 0.9% in martie fata de cresterea de 1% din februarie. In cele 28 state ale UE, vanzarile cu amanuntul au inregistrat o crestere de 0.3% in martie fata de cresterea de 0.5% din februarie. In termeni anuali, vanzarile s-au extins cu 1.6% in martie, in aceeasi masura ca si in februarie.

Dupa parerea analistilor de la BMO Capital Markets, paritatea USD/CAD arata slabiciune privind continuarea cresterii si o corectie mai pronuntata are tot mai multe sanse. Banca recomanda vanzarea paritatii mai sus de 1.1025 cu stop loss la 1.1070 si tinta de profit spre 1.0825 si chiar spre 1.0750. Cu toate acestea, BMO Capital Markets nu considera ca USD/CAD ar putea scadea mai mult.

Piata Valutara

EUR/USD Scaderea considerabila a numarului de someri din Spania, dar si cresterea peste asteptari a indicelui activitatii in sectorul serviciilor din Spania, Italia si Franta a determinat aprecierea euro in raport cu dolarul american. Paritatea EUR/USD a crescut cu aproximativ 70 puncte in 3 ore inregistrand maxima zilei la $1.3944. In momentul de fata, paritatea se tranzactioneaza in zona $1.3940 si urmatorul nivel de rezistenta se afla $1.3967.

GBP/USD Paritatea s-a apreciat agresiv in urma publicarii datelor statistice privind activitatea din sectorul privat care a indicat o crestere sustenabila a economiei britanice. Paritatea a actualizat nivelul maxim al ultimilor 5 ani la $1.6979 (pana acum). Nivel de rezistenta deosebit de important intalnim la $1.7039 (maximul din 2 August 2009).

AUD/USD S-a apreciat peste nivelul important de rezistenta $0.9314 si trendul ascendent este din nou trendul principal. Urmatorul nivel important de rezistenta il intalnim la $0.9377.

USD/JPY S-a depreciat si a actualizat minimul saptamanii la $101.69.Actiunea pretului in zona Y101 (daca se ajunge acolo) va fi foarte importanta pentru directia paritatii pe termen mediu.

Actiunille Asiatice

Indicii bursieri din regiunea Asia-Pacific au demonstrat o dinamica mixta in baza rezultatelor financiare ale companiilor. In plus, piata este mai putin activa in conditiile in care bursele din Japonia, Hong Kong si Correa de Sud sunt inchise. Preturile actiunilor Genting Singapore Plc and Australia’s Leighton Holdings Ltd. au crescut dupa raportul pozitiv privind profiturile companiilor. Preturile actiunilor Genting Singapore si Leighton au crescut cu 3.4% si 1.5% respectiv.

Actiunile Europene

Indicii bursieri europeni au inregistrat modificari minore in urma publicarii rapoartelor financiare ale companiilor UBS AG si Bayerische Motoren Werke AG (BMW) si a datelor privind activitatea in sectorul privat. In acelasi timp, evolutia evenimentelor din Ucraina continua sa ramana un factor important care influenteaza dinamica tranzactiilor pe toate pietele.

Actiunile Americane Contractele futures pe indici bursieri americani nu au suferit modificari semnificative.

TeleTrade Romania

Toate materialele publicate incluzand date, cotatii si grafice au doar scop informational, TeleTrade oferind doar un serviciu de interpretare. Acest material nu constituie si nu ar trebui sa fie inteles ca indurmare pentru investitie si nici ca recomandare pentru cumpararea sau vanzarea oricarui instrument financiar, nici sa afecteze alte tranzactii sau acte legale. Informatia publicata este obtinuta de TeleTrade de la surse considerate a fi de incredere si precise, dar nu este nici o garantie ca acesta este cazul. TeleTRADE declina orice responsabilitate sau garan?ie pentru acurate?ea, actualitatea, caracterul adecvat sau complet al materialului ?i pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la, orice pierdere de profit, care poate apărea direct sau indirect din utilizarea sau increderea intr-un astfel de material.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar