transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-04-2012

Romani investitori pe bursele lumii: Bank of America a adus 72,25% profit in T1, 2012

Romani investitori pe bursele lumii: Bank of America a adus 72,25% profit in T1, 2012 Pietele de actiuni au adus randamente foarte bune, se arata intr-un material al X-Trade Brokers. Circa 8% dintre investitorii X-Trade Brokers au decis să investească în actiuni prin instrumente CFD, având acces la 422 de actiuni pe 9 piete de capital europene si nord-americane. Pe piata de capital americană, cea mai mare din lume, titlurile Bank of America au performat excelent; actiunile Apple au fost de asemenea la mare căutare, inclusiv de către investitorii români.

Piata internatională de actiuni a oferit în primul trimestru posibilitatea obtinerii unor performante bune, mai ales companiile americane înregistrând în general evolutii pozitive în această perioadă. Dintre clientii români care au realizat în acest an tranzactii prin casa de brokeraj X-Trade Brokers, cca 8% au hotărât că instrumentele financiare bazate pe actiuni (mai concret Contractele pentru Diferenta, CFD-urile pe actiuni) sunt cea mai bună optiune de investitii. CFD-urile oferă posibilitatea tranzactionării în marjă, astfel încât sumele tranzactionate în piată sunt mai mari decât depozitele investitorului, si deci atât câstigurile, cât si posibilele pierderi. XTB România oferă spre tranzactionare 422 de instrumente CFD pe actiuni, grupate în 9 piete din 8 tări: NYSE si NASDAQ în SUA, pietele de capital din Germania, Spania, Cehia, Marea Britanie, Franta, Portugalia, Italia; tranzactiile pe actiuni au o marjă de 1:10 (de exemplu, la 500 euro investiti se tranzactionează actiuni în valoare de 5.000 euro).

Între companiile majore listate în SUA si aflate în portofoliul X-Trade Brokers, Bank of America a adus cea mai mare bucurie investitorilor: în primul trimestru actiunile sale au crescut cu 72,25%. Titlurile băncii au reusit să revină în atentie după un 2011 foarte slab (-58%), în care investitorii dezamăgiti de anularea dividendelor îsi puneau chiar întrebări privind viabilitatea băncii pe termen lung.


« Sectorul financiar american a performat bine în trimestrul întâi (câstigând aproape 20%), dar Bank of America a strălucit între actiunile bancare americane, cu un câstig spectaculos de 72,25%. Temerile privind capitalul băncii au fost împrăstiate de nota de trecere obtinută la testele de stress organizate de Federal Reserve, investitorii apreciind îmbunătătirea profitabilitătii si planurile de reducere a cheltuielilor- inclusiv cele cu forta de muncă- respectiv cu 5 miliarde de dolari», a arătat Claudiu Cazacu, analist-sef al sucursalei din România a X-Trade Brokers.

Între titlurile intens urmărite de investitorii români, Apple, listată pe bursă americană NASDAQ, a avut de asemenea o performantă de invidiat, reusind de la începutul anului un avans de 48,03%.

«Investitorii au mizat – pe diferite termene- pe actiunile Apple, un exemplu de explozie a interesului pietei după o perioadă de acumulare a unor semnale pozitive. Este remarcabilă forta ascensiunii care a dus pretul la noi maxime istorice în 9 dintre ultimele 13 săptămâni. Succesul noului iPad a mărit asteptările pentru profitul anului în curs, iar investitorii au salutat cu entuziasm oferirea de dividende din rezerva imensă, de peste 100 de miliarde de dolari, a companiei. Apple, evaluată la peste 590 de miliarde de dolari, riscă să devină însă o « tranzactie aglomerată », în care asteptările pentru o capitalizare a companiei de 1 trilion de dolari par a fi sub influenta unei euforii excesive», a precizat Claudiu Cazacu.

Dintre companiile americane majore aflate la tranzactionare pe platforma X-Trade Brokers, actiunile Electronic Arts, producător de jocuri, au avut cea mai mare scădere (de 21,02%) în primul trimestru al anului.

« Pietele de actiuni au oferit oportunităti interesante de tranzactionare, atât pe gustul speculatorilor, cât si pentru cel al investitorilor cu orizonturi mai lungi de mentinere a investitiei. Instrumentele CFD pe actiunile din portofoliul X-Trade Brokers oferă posibilitatea amplificării randamentelor de până la 10 ori (dar si pierderea poate fi magnificata în situatia unei pozitionări incorecte). Datorită efectului de levier de 10 la 1, în cazul Apple, de exemplu, câstigul pe primul trimestru ar fi putut atinge un nivel exceptional de 482% din marja depusă (suma blocată drept garantie). Spre comparatie, în pietele valutare, o pozitie de cumpărare a Euro fată de yenul japonez ar fi oferit în primul trimestru un randament de 1.091% raportat la marjă, dar volatilitatea si implicit emotiile si riscul de închidere fortată a pozitiei ar fi fost mai mari, comparativ cu actiunile Apple, care au evoluat în general calm si previzibil. Ne asteptăm însă ca în timp apetitul investitorilor români pentru piata internatională de actiuni să crească, mai ales pentru investitiile pe termen mai lung, în timp ce piata valutară va coagula preponderent tranzactiile pe termen mai scurt de o zi», a arătat Claudiu Cazacu.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiintată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 21 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată si monitorizată de institutiile locale care reglementează pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Amrmohammed
In primul rind bravo!In al diolea rind, Bucura m-a vrajit.Stiam ca este cel mai intins lac glaciar din tara dar nu mi-am imaginat ca este atit de frumos.In al treilea rind, daca imi permiti, custura este o creasta ingusta, cristalina, situata intre doua circuri glaciare.In al patrulea rind, tipu' de HD ESTE UN COCALAR.In al cincilea rind ...noapte buna!
Bob
buna mariana da mi si mie un sfat dpsree alaptare am un baietel de 1 an si8 luni si il alaptez dar ii dau si hrana solida pozitia noastra favorita de alaptat este in brate dar cum am mai crescut im...
Shahnawaz
Daca ar exista si o vnriaata a graficului prin autorestructurare cred ca pot spune ca am trecut si eu prin asa ceva.Timp de 8 ani am lucrat intr-o firma pe postul de economist dar cu atributii scrise in fisa postului pe 7 pagini( sa nu credeti ca exagerez).Am tinut contabilitatea , intocmeam documentatii de avizari si autorizari , eram coordonator de transport si inspector resurse umane , eu intocmeam situatiile si actele celui care ocupa functia de RSVTI si RSL , de doi ani plecase secretara si imparteam si functia aceasta cu o colega si multe altele.Nu ma plang , mi-a placut am facut toate acestea pana cand mi-am dat seama ca nu sunt motivata financiar sa fac asta.Le-am spus sefilor ca prefer sa intru in concediu de crestere a copilului cand copilul avea mai mult de 6 luni, au facut sedinta , au angajat secretara si mi-au propus o marire de salariu de 15 la suta dupa patru ani.Am hotarat sa plec , m-am simtit umilita si optimista in acelasi timp ca se poate sa imi fie mai bine.Ulterior am participat la interviuri de angajare la care am fost acceptata dar la care nu m-am dus gandindu-ma ca in timpul concediului de crestere a copilului ma pot perfectiona , imi pot deschide propria firma si daca nu voi materializa ideea aceasta voi incerca sa ma angajez intr-un final.Nu stiu la momentul acesta in care dintre pozitii ma aflu intre depresie acceptare -mobilizare, dorinta, aplicare/ infiintare propria firma dar cert este ca nu as mai vrea sa ma uit inapoi , nu regret nimic decat ca nu am stiut sa spun ca nu sunt motivata decat atunci cand a fost prea tarziu.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar