transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2016

Saxo Bank lanseaza strategiile de tranzactionare automate si personalizate manual pentru utilizatorii Alpha

Saxo Bank lanseaza strategiile de tranzactionare automate si personalizate manual pentru utilizatorii Alpha

Saxo Bank, specialistul în investitii si tranzactionare multi-active, anuntă lansarea ofertei de Strategii de Tranzactionare Alpha ca parte din SaxoSelect, serviciul său de management al investitiilor complet digital si automatizat. Prin Strategiile de Tranzactionare, investitorii calificati pot accesa cele mai performante strategii de tranzactionare si investitii pre-selectate în timp real folosind platforma transparentă a Saxo.

Oferta de Strategii de Tranzactionare permite investitorilor sofisticati să acceseze performanta celor mai buni traderi ai SaxoSelect care au fost selectati de Saxo pentru rezultatele lor si pentru randamentele pozitive constante. În acest fel, investitorii au la dispozitie o oportunitate unică si transparentă de a câstiga expunere pentru portofolii din clasa multi-activelor (inclusiv FX, capitaluri proprii, venituri fixe si mărfuri).

Două din cele mai mari obstacole cu care se confruntă investitorii când dezvoltă o strategie de investitii multi-active sunt timpul si expertiza. Aceste provocări sunt abordate de varietatea de strategii de tranzactionare selectate de Saxo Bank, permitând investitorilor să-si extindă portofoliul rapid si cu îndemânare, dar si în totală transparentă.

Procesul Saxo de selectie a portofoliilor corespunzătoare pentru acceptarea lor în oferta de Strategii de Tranzactionare include un proces în profunzime si condus cu cea mai mare grijă axat pe elemente precum amploarea universului instrumentului, tipare de tranzactionare si frecventă, angrenaj, sustenabilitate si management al riscului si, nu în ultimul rând, oamenii din spatele strategiilor. Mai mult, investitorii pot determina alocarea investitiilor lor în diferite portofolii.

SaxoSelect este o solutie de investitii complet digitală datorită integrării sale în SaxoTraderGO, platforma de tranzactionare pentru generatia viitoare, construită pe un OpenAPI.

Această integrare permite clientilor să mentină controlul total si vizibilitatea investitiilor lor permitându-le vizualizarea tranzactiilor în timp real si accesarea actualizărilor zilnice în legătură cu performanta portofoliilor lor la sfârsitul fiecărei zile.

Comentând lansarea ofertei Strategiei Alpha, Kim Fournais, CEO-ul Saxo Bank, a declarat: "Noi credem că lumea investitiilor si a managementului activelor va fi afectată de evolutia fintech. Lansarea ofertei noastre de Strategie Alpha este un exemplu excelent al rolului din ce în ce mai important al Saxo în acest spatiu. Platforma noastră nu doar va oferi investitorilor calificati acces la cele mai performante portofolii multi-active ale SaxoSelect într-un mod complet automat, ci este si o oportunitate excelentă pentru ca  managerii de fonduri aspiranti să-si demonstreze istoricul de performantă".

În completare, Didier Abbato, Director al SaxoSelect, a spus: "Tehnologia Saxo este unică prin faptul că poate replica si scala tranzactiile managerului de strategie (prin instrumente diferite) în timp real pentru clientii SaxoSelect. Din ce stim, nu mai există un al serviciu automat de management al investitiei care să permită investitorilor să investească digital în timp real, în strategii de tranzactionare multi-produs si multi-active". 

Lansarea Strategiilor de Tranzactionare SaxoSelect vine în completarea ofertei SaxoSelect ca urmare a lansării, la începutul acestui an, a portofoliilor de investitii SaxoSelect construit cu iShares by BlackRock.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar