transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-08-2015

Tradeville lanseaza ETF World, o platforma pentru investitii in toata lumea

Tradeville lanseaza ETF World, o platforma pentru investitii in toata lumea

Tradeville, lider de piată în tranzactionarea online din România, lansează ETF World, o platformă care oferă acces, pentru început, la peste 80 de fonduri de investitii din toată lumea. Astfel, investitorii pot tranzactiona unităti de fond, care le oferă expunere pe actiuni din domenii specifice, regiuni geografice sau industrii ale anumitor state, având informatiile disponibile într-o singură platformă, simplă, accesibilă si prietenoasă, inclusiv pentru cei mai putin familiarizati cu piata de capital.

„ETF World este cel mai nou rezultat al strategiei Tradeville de a-si diversifica instrumentele, astfel încât să răspundă nevoilor unui public cât mai larg, nu doar ale investitorilor experimentati. Prin această nouă platformă ne dorim să venim în sprijinul celor care îsi doresc să investească în pasiunile lor, în ideile lor, în domeniile pe care le cunosc cel mai bine, fără ca acestia să aibă nevoie de cunostinte avansate cu privire la bursă si activitatea de tranzactionare. ETF World oferă o gamă foarte diversă de alternative de investitii, prin care acum, indiferent de preferinte, oricine poate găsi un fond de investitii perfect adaptat propriilor cerinte si interese,” a declarat Ovidiu Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct al Tradeville.

Platforma ETF World reuneste peste 80 de fonduri tranzactionate (ETF), care sunt specializate fie pe anumite state (India, China, Brazilia, etc.), regiuni sau categorii de piete (piete emergente, piete dezvoltate, etc.), sau chiar pe anumite domenii (software, imobiliare, sănătate, telecom, biotehnologie, etc.). Lista de ETF-uri va creste, în functie de interesele manifestate de clienti sau viitori clienti si de domeniile de interes ale acestora.Principalul avantaj al investitiilor în aceste instrumente este acela că oferă expunere pe mai multe companii si / sau fonduri dintr-o anumită categorie (regiune geografică, domeniu de activitate, etc.), ceea ce reduce riscurile, fiind astfel o alternativă pentru cei care nu au un grad ridicat de cunostinte despre investitii. Este, în acelasi timp, si o optiune viabilă pentru investitorii pasivi.

Un exemplu este ETF World Tech, atractiv în special pentru cei pasionati de tehnologie, întrucît cumpărând o singură unitate de fond, clientul obtine expunere pe actiunile celor mai mari companii din lumea IT&C, precum Apple, Microsoft, Facebook sau Google. Cei pasionati de cultura asiatică si care cred că Asia poate fi o regiune cu potential pot găsi ETF-uri dedicate exclusiv pietelor din China, Japonia, Taiwan sau Coreea de Sud. În acelasi timp, platforma ETF World oferă oportunităti de investitii în cele mai variate domenii, de la biotehnologie (Regeneron Pharmaceuticals, Biomarin Pharmaceuticals, etc.) la divertisment (Walt Disney, Time Warner, Twenty-first Century Fox, etc.).

Mai multe informatii, precum si oferta integrală de investitii în fondurile ETF World, pot fi accesate pe pagina web www.etfworld.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar