transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2015

Una din cinci tranzactii zilnice de pe BVB este realizata de un client Tradeville

Una din cinci tranzactii zilnice de pe BVB este realizata de un client Tradeville

Tradeville, lider de piată în tranzactionarea online din România, a atras pe bursă aproape 1,4 miliarde de lei (313,6 milioane de euro) de la înfiintarea sa, în urmă cu 20 de ani. În toată această perioadă, clientii companiei au realizat peste 2,7 milioane de tranzactii, aproape 20% din totalul tranzactiilor cu actiuni realizate pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

„În urma bilantului realizat acum, la sărbătorirea a 20 de ani de la înfiintare, ne bucurăm să vedem că am avut un aport semnificativ la dezvoltarea pietei de capital locale. Inovatiile pe care le-am integrat, serviciile de calitate excelentă pe care le-am oferit clientilor nostri si produsele diversificate pentru a răspunde cât mai multor nevoi si cât mai bine au adus sume importante pe bursă”, a declarat Mihaela Bîciu, Director General Tradeville.

De la înfiintarea sa, tranzactiile realizate de Tradeville însumează peste 5,8 miliarde de lei, ceea ce înseamnă că, în medie, 6% din valoarea anuală a tranzactiilor de pe BVB a fost asigurată de clientii companiei. Prin Tradeville au efectuat cel putin o tranzactie 90.000 de persoane, dintre care investitori activi au fost 7.116.

În toată această perioadă, Tradeville a inovat continuu, fiind prima companie care a dezvoltat o platformă de tranzactionare online si singura care a adus la tranzactionare pe bursa românească actiuni internationale. Peste 29 de actiuni ale unor companii importante precum Google, Apple, Facebook, Continental sau Deutsche Post au fost astfel disponibile la tranzactionare investitorilor români.De asemenea, Tradeville s-a preocupat continuu de educarea financiară a publicului, organizând cursuri pentru toate nivelurile – începând de la notiuni de bază despre piata de capital si până la explicarea unor instrumente complexe, precum cele derivate. Peste 9.000 de persoane au participat la cursurile organizate de Tradeville în cei 20 de ani de la înfiintarea sa.

„Ne bucurăm să vedem că eforturile noastre de educare financiară sunt vizibile. Cel mai ‘tânăr’ posesor de cont are doi ani, ceea ce ne arată că părintii au înteles importanta economisirii pe termen lung pentru copiii lor. În acelasi timp, cel mai vârstnic client activ al nostru are 92 de ani si cred că poate constitui un exemplu foarte bun care să ilustreze conceptia larg răspândită în pietele mai dezvoltate, că investitiile la bursă nu sunt apanajul doar anumitor categorii sociale sau de vârstă, ci o componentă esentială în mixul de instrumente financiare, alături de depozite sau conturi de economii”, a adăugat Mihaela Bîciu.

Printre inovatiile Tradeville se numără si crearea singurului ETF din România, care este o replică a indicelui BET, precum si crearea unui fond închis de investitii, GIF, pentru cei care nu au suficient timp, experientă sau cunostinte pentru a investi în pietele internationale, dar îsi doresc o astfel de expunere.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Roberto
I have no idea of the actual force/stiffness yet.When I get my hands on a dial intdiacor, I will measure deflection under load and calculate stiffness.With the supports being short and frequent, the intended target is to be able to cut aluminum.For a production machine, this has a required stiffness starting around 20,000 lbs/inch. The X axis is now assembled and the machine has a coat of paint, I will post an update soon!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar