transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-01-2014

www.TradingFloor.com - Saxo Bank mizeaza pe social trading: portal de tranzactionare ce combina capabilitatile platformei premiate cu cele ale retelelor sociale

www.TradingFloor.com - Saxo Bank mizeaza pe social trading: portal de tranzactionare ce combina capabilitatile platformei premiate cu cele ale retelelor sociale

Saxo Bank a lansat o nouă comunitate de social trading pentru investitori seriosi – TradingFloor.com – în variantă beta. Portalul permite celor care tranzactionează în lumea întreagă să-si facă publice tranzactiile si să le transforme în experiente sociale.

Într-o declaratie comună, cei doi fondatori si co-presedinti Saxo Bank, Kim Fournais si Lars Seier Christensen, au afirmat: “Am vrut să dezlăntuim forta peer-to-peer a jucătorilor din lumea întreagă, permitându-le să se conecteze online cu traderi experimentati, care li se aseamănă, sătui de informatiie venite de la oamenii de vânzări sau bănci”.

Pe noul site, disponibil la beta.tradingfloor.com, investitorii pot să-si împărtăsească tranzactiile, într-o comunitate în care performanta este verificată, deci traderii pot fi siguri de performantele celor pe care îi urmează sau le copiază comportamentul tranzactional. Saxo Bank, bancă globală de investitii, specializată în tranzactionări online si investitii pe pietele financiare internationale, este primul mare jucător din lumea financiară care face o miscare de o asemenea îndrăzneală în universul multi-asset de social trading online.

Kim Fournais si Lars Seier Christensen cred că acest portal va schimba regulile jocului: “După ce am revolutionat tranzactionarea online, fiind primii care am “atacat” segmentul acesta în 1998, acum vrem să democratizăm accesul la tranzactionări si managementul fondurilor către toti cei care nu avut până acum acces la universul bursier. Permitem investitorilor să îsi facă publice tranzactiile, să interactioneze, să posteze comentarii si strategii, să discute idei, să se urmeze unul pe celălalt si să-si imite comportamentul tranzactional.

Credem că acest lucru va schimba fundamental atitudinea investitorilor fată de tranzactionarea de FX, CFD-uri, optiuni, futures, titluri si actiuni în viitor, transformând-o într-o experientă socială.”

“Pe noul TradingFloor.com, puteti vedea ce fac cu banii lor cei mai buni participanti la tranzactionări, în orice clasă de asseturi pe care o alegeti. Prezentăm în mod voit numai traderi autentici, cu conturi reale, trazanctionându-si proprii bani, pentru a asigura comunitate de social trading pentru investitori seriosi”, au mai spus Kim Fournais si Lars Seier Christensen.

Noul site TradingFloor.com oferă, de asemenea, o serie de date valoroase pentru trader, cum ar fi vesti de pe piete, date, informatii utile si idei de tranzactionare din partea autorilor consacrati din departamentul de analiză al Saxo Bank. Un canal de informatii va afisa în timp real date legate de sentimentul investitorilor de pe piată. Corespondentul britanic de la ITV News, multi premiat, Angus Walker, s-a alăturat Saxo Bank si va forma, împreună cu un alt nume “greu”, Owen Thomas, fost prezentator la Bloomberg si BBC World, echipa de transmisiuni TV proprii portalului Saxo Bank.

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar