transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2016

1 Minute in Iride Business Park - un nou magazin deschis de Lagardere Travel Retail

1 Minute in Iride Business Park - un nou magazin deschis de Lagardere Travel Retail
 Alte stiri la aceasta categorie

Lagardere Travel Retail a deschis un nou magazin 1 Minute în Bucuresti, în incinta centrului de afaceri Iride Business Park (Bulevardul Dimitrie Pompei, nr 9-9A). Cu o suprafată de 104 mp  si o investitie de aproximativ 90.000 de euro, noul magazin 1 Minute pune la dispozitia angajatilor din parcul de afaceri, dar si vizitatorilor, o gamă variată de produse fresh. Toate acestea sunt preparate în bucătăria locatiei: sandwich-uri, crostini, wrap-uri, produse de patiserie proaspăt coapte, fresh-uri, da  si deserturi sau cafea. Tot aici se pot găsi băuturi răcoritoare si o serie de produse convenience, cum ar fi tabacul, respectiv reviste si ziare.  

În 1 Minute, clientii au la dispozitie o zonă de mese în interiorul locatiei, dar si o terasă generoasă unde pot servi produsele preferate, iar bucătăria deschisă este încă un mod în care brandul îsi îndeplineste promisiunea, aceea de a livra produse fresh în fiecare zi.

Designul acestei locatii păstrează o linie minimalistă în care accentele industriale (cum ar fi tavanul si  corpurile de iluminat) se îmbină armonios cu elemente ludice (scaunele colorate, gresia cu motive). Texturile lemnoase, predominant utilizate în realizarea mobilierului, alături de elementele de accent (cum ar fi plantele si coloristica), conturează o ambiantă primitoare pentru clientii magazinului. În plus, atmosfera prietenoasă este completată de serviciul gratuit de Wi-Fi si de muzică ambientală, pentru o pauză binemeritată, într-o locatie premium.Acesta este al doilea magazin 1 Minute pe care compania îl operează în incinta Iride Business Park, fiind în acelasi timp un rebranding si o lărgire a suprafetei magazinului Inmedio, care functiona aici încă din anul 2012. 

Meniul variat, atmosfera caldă creată de designul magazinului, dar si amabilitatea si eficienta în servire a echipei din magazin, fac din 1 Minute Iride Business Park locul perfect pentru a începe ziua de lucru, pentru a servi masa de prânz sau a te răsfăta cu snack-ul dintre mese.

1 Minute, brand din portofoliul international Lagardere Travel Retail, este un concept fresh food & convenience care se distinge prin proximitate, design-ul modern si servirea rapidă, într-o atmosferă prietenoasă. Prezent în principalele centre de afaceri din Bucuresti, 1 Minute vine în întâmpinarea nevoilor clientilor, oferind produse proaspete, preparate în locatie (sandwich-uri si produse de patiserie), dar si produse complementare – cafea, băuturi răcoritoare, presă si tabac. În prezent, sunt 14 magazine 1 Minute în centrele de afaceri din Bucuresti.

Divizie a grupului international Lagardere, Lagardere Travel Retail este unul dintre liderii mondiali în Travel Retail, cu peste 4.500 de magazine în duty-free&luxury, travel essentials si foodservice.

În România, compania este prezenta de peste 20 de ani si operează o retea de 226 de magazine pe segmentele news & convenience, gifts & souvenirs si foodservice sub branduri diferite, între care cele mai cunoscute fiind Inmedio, 1 minute si So!Coffee.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar