transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-10-2016

Adeplast - crestere de 17% si 10 milioane de mp de termosistem livrati in primele 9 luni din 2016

Adeplast - crestere de 17% si 10 milioane de mp de termosistem livrati in primele 9 luni din 2016

La sfârșitul lunii septembrie AdePlast a înregistrat o cifră de afaceri de 277 milioane lei, în creștere cu 17% față de aceeași perioadă a anului trecut. “Este rezultat extrem de bun pentru o companie de dimensiunea noastră și pentru piața în care activăm. Pentru anul acesta ne-am propus menținerea cotei de piață, însă am reușit mult mai mult decât atât. Diversitatea de produse și soluții, dezvoltate chiar în laboratoarele noastre de cercetare, fac din AdePlast o marcă pe care nu o mai poți evita atunci când îți construiești o casă, faci o reparație sau o renovare”, declară Marcel Bărbuț, proprietar AdePlast.

În aceeași perioadă compania a livrat peste 1 milion de metri cubi de polistiren, în condițiile în care la sfârșitul lui 2015, nivelul atins pentru acest produs a fost de 966 mii de metri cubi . “În ceea ce privește termosistemul am reușit să livrăm 10 milioane de metri pătrați, iar sezonul este în plină derulare. AdePlast își păstrează detașat poziția numărul 1 și în piața de polistiren, care anul acesta a suferit o serie de convulsii în sensul că un producător român și-a vândut facilitățile către o multinațională, iar alți producători s-au agregat în diverse structuri asociative care reprezintă mai mult sau mai puțin interesele pieței. Totuși, în ciuda evoluțiilor din acest an, piața de polistiren se așază încet, încet pe aceleași coordonate ca în țările dezvoltate, iar la final vor rămâne 4-5 producători importanți, care își vor disputa clienții doar pe principii calitative, iar producătorii de garaj vor dispărea cu totul din peisajul actual al pieței”, precizează Marcel Bărbuț.

Creșteri importante la 9 luni sunt înregistrate și la export, prin livările din Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Cipru, Marea Britanie, Germania sau Austria.

“Avem un avans de 55% față de anul trecut și asta se datorează faptului că am început să avem parteneri stabili pe zone cu potențial mare de dezvoltare, dar și pentru că investițiile în certificările de calitate ale produselor încep să își arate roadele”, explică Alex Bărbuț, Export &  Development Manager AdePlast.

Gamele produse cu cele mai mari creșteri sunt polistirenul, mortarele umede și cele uscate. Una dintre piețele pe care AdePlast le-a accesat intens în ultima perioadă a fost cea a hidroizolațiilor. În caliatea sa de furnizor de soluții complete pentru construcții AdePlast livra deja soluții hidroizolante industriale prin gama de produse Schomburg. La acestea se adăugă, mai nou, membranele hidroizolante, care, la 9 luni, au înregistrat o creștere de 26% în vânzări și 51% în cantități. 

La AdePlast se lucrează la planurile pentru 2017. Marcel Bărbuț: “urmărim profitabilitatea, dar și investițiile în condiții sigure”

“Chiar dacă anul acesta a fost unul extrem de bun pentru AdePlast, nu înseamnă că vom aștepta liniștiți să vină iarna pur și simplu. Am început deja să lucrăm intens la planurile pentru 2017. La sfârșitul anului vom închide o serie de credite și ne vom concentra pe creșterea profitabilității companiei. Asta nu înseamnă că nu vom rămâne vigilenți în ceea ce privește mișcările competiției, reacționând de fiecare dată în favoarea clienților noștri. În plus, avem în vedere demararea unei noi fabrici la Oradea, într-un business cu valoare adăugată mare, cu marja de profitabilitate de circa 40%. Investițiile le vom face în condiții sigure, iar în acest moment căutăm o soluție alternativă de finanțare, fiind interesați de un partener care să investeasă alături de noi”, adaugă Marcel Bărbuț.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar