transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2016

AFI Palace Brasov - mall-ul planuit sa fie deschis in T4, 2017 cauta hipermarket ancora

AFI Palace Brasov - mall-ul planuit sa fie deschis in T4, 2017 cauta hipermarket ancora

AFI Europe România a finalizat achizitia terenului de 40.000 mp din centrul orasului Brasov, unde urmează să dezvolte un proiect cu destinatie mixtă, care include centrul comercial AFI Palace Brasov si proiectul de birouri clasa A AFI Park Brasov. Compania se află deja în discutii avansate cu mai multe lanturi de retail pentru a fi hipermarketul ancoră al mall-ul plănuit să fie livrat în trimestrul 4 din 2017.

 „AFI Palace Brasov este unul dintre cele mai importante proiecte ale AFI Europe din România. Am finalizat achizitia terenului si, în prezent, purtăm negocieri pentru spatiul dedicat hipermarketului cu principalele lanturi din România. Ne asteptăm să putem anunta noul nostru partener în următoarele săptămâni”, a spus David Hay, CEO AFI Europe România. „Acum ne concentrăm pe stabilirea mixului perfect de shopping si fun, pentru a oferi o experientă completă atât brasovenilor cât si turistilor care vizitează orasul. Interesul mare al retailerilor pentru acest proiect ne face încrezători că va fi unul dintre cele mai interesante centre comerciale din regiune si mall-ul lider din oras”, a adăugat David Hay.

Centrul comercial de 45.

000 mp, care va fi dezvoltat în centrul de business al Brasovului (Centru Civic), va fi dispus pe două niveluri, punând accent pe shopping si  modalitatile de petrecere a timpului liber si distractie. O caractereristică unică o reprezintă  terasa de mari dimensiuni cu vedere către Muntii Carpati, de care vizitatorii se vor putea bucura si care va găzdui diverse evenimente si activităti pentru familii si turisti. Proiectul va fi construit potrivit standardelor necesare pentru obtinerea certificării pentru constructii „verzi” LEED Gold.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat si gestionează AFI Palace Cotroceni, cel mai mare si de success mall din România si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală si de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafată închiriabilă de peste 82.000 mp si oferă vizitatorilor o vastă zonă de divertisment cu multiple optiuni pentru petrecerea timpului liber si peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale, vizitate în medie de 50.000 de clienti pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Palace Ploiesti, primul si singurul mall modern dezvoltat în centrul orasului Ploiesti, în urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial oferă o suprafată închirabilă (GLA) de 33.000 de metri pătrati, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri nationale si internationale, alături de peste 7.000 de metri pătrati de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Palace Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, cel mai nou si mai avansat parc de business de clasa A din Bucuresti, care a atins un grad de ocupare de 98%. Parcul oferă 70.000 mp de spatii de birouri, ocupate de companii multinationale din domeniu IT&C. Primele trei clădiri de birouri, cu o suprafată închiriabilă de 38.000 mp sunt închiriate în proportie de 97%

În Februarie 2016, AFI Europe România a finalizat constructia AFI Park 4&5, care oferă proiectului o suprafată închiriabilă aditională de 32.000 mp. AFI Park 4&5 a atins un grad de ocupare de 60%, înainte de finalizare, prin pre-închirierea a 18.000 metri pătrati de către Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation si un jucător din IT&C nou intrat pe piata din România.

AFI Europe România plănuieste în prezent dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafată închiriabilă de 45.000 de metri pătrati si un proiect de birouri de 11.000 de mp în centrul orasului Brasov.

Mai mult, AFI Europe România va dezvolta în viitorul apropiat două proiecte cu utilizare mixtă pe terenul de 80.000 mp pe care îl detine în orasul Arad si pe terenul de 148.000 mp din Bucurestii Noi din sectorul 1 al capitalei.

Pe segmentul clădirilor de birouri, AFI Europe România va dezvolta AFI TECH PARK Bucuresti, un parc de business clasa A cuprinzând 50.000 mp GLA, amplasat în imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului din sectorul 5 al capitalei. Parcul de afaceri va consta în 2 clădiri de birouri de înăltime redusă si un turn de birouri, cu multe spatii verzi, spatii moderne, high tech, într-un centru urban cu o  piatetă centrală si grădini. AFI TECH PARK va răspunde nevoilor de extindere ale companiilor IT&C din România, oferindu-le un spatiu potrivit din punct de vedere al specificatiilor tehnice si al posibilitătilor de crestere. Faptul că centrul de birouri este situat în centrul orasului Bucuresti si nu la periferie, oferă proiectului avantajul unic de a fi căutat de companiile multinationale din România.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar