transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2020

Articole vestimentare puțin purtate, Ón noul marketplace WeRepublic.ro

Articole vestimentare puțin purtate, Ón noul marketplace WeRepublic.ro

Lansat recent pe piața de e-commerce din România, noul marketplace We Republic vine cu un concept inedit, promovând reutilizarea articolelor vestimentare puțin purtate. Interesant este că pe platforma online pot fi introduse produse ale utilizatorilor individuali, cât și ale utilizatorilor de business - firme care dețin articole de tip outlet sau second hand pe segmentul premium.

Pe www.werepublic.ro, oricine poate achiziționa îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii "unicat", în sensul că nu sunt produse disponibile în serii largi, așa cum se întâmplă în comerțul clasic. Vizitatorii website-ului vor identifica ocazii speciale, super deal-uri, spre exemplu rochii sau genți de damă de la mărci de lux sau super premium, la prețuri neașteptat de mici. Articolele vestimentare comercializate au un grad de utilizare foarte redus, în cele mai multe cazuri absolut insesizabil. Raportul calitate / preț este mereu unul maxim, cu mult mai bun decât cel din comerțul standard offline sau chiar online.

"Orice persoană are acum ocazia nu doar să achiziționeze produse de la branduri cunoscute, în stare perfectă sau foarte bună, la prețuri prietenoase, ci și să profite de posibilitatea de a valorifica articolele de fashion pe care le deține în propria garderobă. Poate fi vorba spre exemplu de rochii de ocazie sau de pantofi eleganți, produse ce au fost cumpărate pentru a fi purtate doar o dată.

Se pot vinde de asemenea bluze, pantaloni, fuste, ghete, pantofi sport, fel de fel de articole de modă ce poate au fost primite cadou si nici nu au fost purtate ori care au fost utilizate doar în cateva rânduri, fără a avea urme vizibile de folosire. Sistemul este gândit astfel încât să fie user-friendly și extrem de onest atât cu vânzătorul, cât și cu clientul", spun reprezentanții WE Republic.

Utilizatorul platformei poate fi astfel atât client, cât și vânzător. Sistemul este conceput astfel încât să ajute utilizatorii să își optimizeze bugetul de shopping în materie de modă, fără compromisuri! Mai mult decât atât, se atinge și latura legată de ecologie, pentru că se realizează o reciclare 100% a articolelor, care ajung să fie purtate de o nouă persoană.

Fiecare articol vestimentar prezent pe We Republic este descris în detaliu și ilustrat prin fotografii clare. Se pune accent pe onestitate, dar clientul are o garanție în plus: înainte să primească produsul de la vânzător, articolul supus vânzării ajunge de fapt la reprezentanții platformei, care verifică încă o dată conformitatea acestuia în raport cu descrierea și fotografiile. Frumos ambalat, produsul ajunge în final la client. Tot procesul este optimizat, transportul se realizează prin curier, în cel mai scurt timp.

Spre deosebire de alte posibilități pe care un utilizator persoană fizică le are pentru a vine articole de fashion (website-uri cu anunțuri, platforme de shopping de tip bazar), pe We Republic procesul este unul mult mai elegant, mediat cu adevărat de platformă. Vânzătorul real nu are postate date personale (număr telefon sau adresă de email), prețul este fix, cel mult se poate interacționa prin comentarii online, pentru oferirea de detalii suplimentare unor potențiali clienți. În urma vânzării cu succes a unor produse vestimentare, utilizatorul primește prețul aferent, minus comision (taxarea este astfel realizată exclusiv pe rezultate).

Pe We Republic se vând doar produse fashion de foarte bună calitate, de obicei de la mărci de top, platforma fiind adresată atât utilizatorilor persoane fizice, cât și celor persoane juridice, care pot încheia un contract de colaborare pe termen lung.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar