transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2016

BCR - retea de peste 2600 de terminale Self-Service, din care peste 600 accepta tranzactii complexe

BCR - retea de peste 2600 de terminale Self-Service, din care peste 600 accepta tranzactii complexe
 Alte stiri la aceasta categorie

Banca Comercială Română (BCR) a dezvoltat o nouă functionalitate pentru masinile multifunctionale (MFM) si pentru ghiseele automate (APT), aceea de depunere numerar în orice cont bancar deschis la BCR. Operatiunea este disponibilă atât pentru clientii persoane fizice, care au posibilitatea să facă depuneri în LEI (la MFM si APT), EUR si USD (doar la MFM), cât si pentru persoanele juridice (microîntreprinderi/PFA), care au optiunea depunerii în moneda natională.

Comisionul pentru această nouă operatiune de depunere la masinile multifunctionale si la ghiseele automate este de 2 lei pentru depunerile în lei si 1 EUR / USD pentru depunerile în valută, cu 50% mai mici decât cele percepute la ghiseu. Limita maximă de tranzactionare este de 10.000 EUR / zi sau echivalentul în lei.


“Suntem continuu preocupati de digitalizarea canalelor alternative de banking si de găsirea unor solutii eficiente si usor de utilizat de către clientii nostri. Prin această nouă functionalitate suntem în măsură să acoperim la terminalele self-service BCR peste 90% din tranzactiile pe care un client le poate face la ghiseul unei unităti. În plus, costurile pentru client sunt minime având în vedere că am eliminat comisioanele de retragere numerar la terminalele self-service încă din octombrie 2015, iar costurile pentru celelalte tranzactii sunt cu până la 50% mai mici decât la ghiseu” a declarat Marian Ignat, Director Executiv Digital Banking, BCR.


BCR dispune de cea mai mare retea de terminale Self-Service din piata locală printr-o flotă de 2616 ATM-uri si terminale care acceptă depuneri de numerar si operatiuni complexe, si anume 1927 ATM-uri, 79 masini multifunctionale si 529 de ghisee automate (echipamente tip Self-Service la care clientii BCR, persoane fizice, pot efectua singuri operatiunile dorite: plata facturilor, alimentarea conturilor curente sau rambursarea sumelor pentru cardul de credit) si 160 automate de schimb valutar.Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 510 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM – aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar